• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Vauen Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Marc C. 29-09-2020 16:45

mooie pijp rookt goed

Smoking Pipe Vauen Empire ER052

Reviews
Marc C. 26-09-2020 14:20

mooie pijp

Smoking Pipe Vauen Sir 115

Reviews
Johan W. 31-08-2020 21:18

aangenaam rokende pijp veel kwaliteit voor zijn geld

Smoking Pipe Nording Hold Em Ace

Reviews
Gerrit V. 10-07-2020 17:52

Weer een top product van Vauen! En natuurlijk niet te vergeten de top service van Haddock's pipe shop!!!!

Smoking Pipe Vauen Azzuro 1542

Reviews
FUMIO I. 03-07-2020 11:46

I think this pipe is very good. I like the pipe as I imagined, and I really like it! ‥
I think that it was due to the coronavirus when I ordered the last time, but it took more than 3 weeks to arrive. This time it arrived in 11 days!
Smoking Pipe Vauen Empire ER169
Thank you for the enclosed companions, filters, and malls!
I received two more companions!
The next time I order, I don't need the companion anymore, so if you can do it, I'd be happy if you could use all the filters.

Reviews
Gerrit V. 23-06-2020 07:55

Zeer toffe pijp, ligt goed in de hand, zeer mooie afwerking! En niet te vergeten top service van Haddock's. Mvg Gerrit

Smoking Pipe Vauen Pastell 1130 G

Reviews
Bastiaan V. 15-06-2020 16:54

Goede overzichtelijk website. Makkelijk bestellen. Betaling via iDeal. Je wordt op de hoogte gehouden hoe je bestelling verwerkt wordt. Er wordt op tijd geleverd in een perfecte verpakking. Er zaten leuke extra's bij waar ik niet op rekende. Een geweldig bedrijf. Chapeau.

Smoking Pipe Vauen Empire ER021

Reviews
Jos W. 14-06-2020 19:50

Prima prijs kwalteit verhouding mooie uitvoering rookt goed

Smoking Pipe Vauen Clover 1919

Reviews
Bruno B. 09-06-2020 19:50

Got it last saturday, very original shape, it is the tenth Auenland pipe, have them all now, but this one is indeed very original.
Will smoke it very soon I hope.
Smoking Pipe Vauen Auenland Almar Smooth
Thank you very much Paul for the price I've got it! Will buy you more in the future. A+++++

Reviews
jaak K. 24-05-2020 20:03

goeie pijp, goeie beet
Smoking Pipe Vauen Largo 103

Reviews
Morten R. 18-05-2020 18:00

Hi. This is Norway. No pipe arrived. But I am sure IT will be fantastisk. Maybe I will have it in aweek or to. Take care be safe. Stay home.
Smoking Pipe Vauen Rosewood RW192

Reviews
Brent G. 03-05-2020 11:51

Hoge kwaliteitspijp, een genot om uitgezakt langdurig per sessie mee te roken.

Smoking Pipe Vauen Auenland Clodo Smooth

Reviews
Yun K. 11-02-2020 10:16

The red tone and the curve of the stem are nice. Vauen is a dependable pipe maker. Thanks Haddocks for the full service. Peter

Smoking Pipe Vauen Giant 3036

Reviews
Sietse Bouwe O. 03-01-2020 21:56

Fijne pijp qua lengte en gewicht. Dikwandig, blijft lekker koel.

Smoking Pipe Vauen Tivoli 3242

Reviews
Steen J.A.T. H. 20-12-2019 16:26

Well, I must confess that the reason I went for a cocobolo pipe, entirely was caused by that fact, than when watching the “Breaking Bad” series spinn-off called “Better call Saul”, Saul Goodman (Bob Odenkirk) at a time, when finally got a little luck, ask for a Cocobolo desk, I had never heard of this wood before, and I just had to own a piece of this wood. So, a pipe it was.
And this fine specimen is very handsome, nice to hold and nice to have in mouth. Had my first smoke today, and the pipe did just what a pipe are supposed to do. Looking forward to have this coco-baby for many years.
Thank you Haddocks for a nice, and fair priced pipe.

Smoking Pipe Vauen Wood Cocobolo W242

Reviews
Martin R. 09-12-2019 12:44

Good packaging. Quick delivery. Very nice pipe. Recommended!

Smoking Pipe Vauen Empire ER568

Reviews
Bruno B. 16-11-2019 05:35

Very good shape, not too long, and very beautiful as all other Auenland pipe from Vauen. And thank you so much to Haddocks pipeshop for the price, the free shipping to Belgium, and the add on gifts he put into the pipe box!

Smoking Pipe Vauen Auenland Modon Smooth

Reviews
Richard S. 05-11-2019 03:14

De Vauen Ocean 1037 is een fors bemeten pijp die fijn in de hand ligt en buitengewoon prettig rookt.
Ik vul deze pijp met Davidoff Brazil pijptabak en ik steek het aan met mijn Dupont. Ondanks de forse afmeting van deze prachtige pijp is de balans voortreffelijk en kan ik wanneer dat nodig is, beide handen gebruiken tijdens het bedienen van mijn machines. Deze pijp kan de concurrentie aan met mijn Savinelli Artisan pijp.
Een groot compliment wil ik geven aan de fijne website waarin de rokerspijpen goed omschreven zijn qua afmetingen en gewicht! Chapeau Haddock!

Smoking Pipe Vauen Ocean 1037

Reviews
jaak K. 13-09-2019 16:49

geweldige pijp !

Smoking Pipe Vauen Big 2

Reviews
jaak K. 13-08-2019 16:20

leuke pijp, goeie beet.

Smoking Pipe Vauen Basic Dark Brown Billiard

Reviews
Kees v. 11-08-2019 15:59

Reeds gestart met inroken. Inroken doe ik met iedere pijp, ook met een voorgekoolde ketel.

2x met de ketel 1/3 gestopt gerookt. Dit nog 3x, dan 5 pijpen 2/3 gevuld en vanaf dan volle ketels. De pijp is direct vrij goed op smaak gezien de afwezigheid van de koollaag. Dat heb ik vaak anders meegemaakt.

Verder gewoon een prachtige pijp waar ik al jaren verliefd op was. Samen met filters en ragers besteld en zoals we van Haddocks gewend (verwend?) zijn is alles snel, volledig en goed verparkt geleverd.

Tot de volgende Paul, bedankt weer!

Smoking Pipe Vauen Palma Natural

Reviews
John v. 16-07-2019 18:42

Uitstekende lichtgewicht pijp.
Mooie Sterling zilveren ring, pijp met White Dot kwaliteit. Zeer tevreden mee!
Snelle levering zoals gewoonlijk.
Extra's toegevoegd aan bestelling, met dank. John van Beers Dordrecht

Smoking Pipe Vauen New York 127

Reviews
Jan v. 12-07-2019 16:09

pijp vauen lime73 is niet alleen een mooie pijp maar je merkt ook de meerschaum inlay al maakt het de boorkop wel klein dus wordt gebruikt als een heerlijke dessert pijp denk dat er in de toekomst nog wel vauen lime pijp bij komt heb nu de 739 en 740 mijn oog is al gevallen op de 761

Smoking Pipe Vauen Lime LM739

Reviews
CHRIS B. 22-05-2019 18:43

Always buy Vauen stand up pipes. Good quality and price. Hard to find but Haddocks Pipe Shop always able to help. Great service from them as usual!

Smoking Pipe Vauen Stand Up 1538

Reviews
Steven M. 19-05-2019 10:15

Beetje zwaar maar zeer mooie pijp, moet nog wat wennen

Smoking Pipe Vauen Fuego F132

Reviews
Danny K. 22-04-2019 18:40

Deze pijp beantwoord aan mijn verwachtingen. De vlugge levering is ook positief

Smoking Pipe Vauen Big 1

Reviews
Rudy C. 18-03-2019 13:40

Dit is prijs-kwaliteit vergeleken een heel goede pijp.

Smoking Pipe Vauen Leopold 5130

Reviews
Toine F. 06-03-2019 13:32

Er is een andere pijp nr.4075 gestuurd, maar deze pijp is o.k. Had liever de andere gehad, maar we hebben deze gehouden. Prima service en de pijp is ook netjes afgeleverd.
Toine Fransen, Sparrerode 7, 5709 HZ Helmond.

Smoking Pipe Vauen Laiton 1073

Reviews
Hans V. 04-03-2019 17:36

Prima pijp, ziet er ook mooi uit. Erg tevreden.

Smoking Pipe Vauen Basic 1500 A

Reviews
henk h. 05-02-2019 10:16

Lekker in de hand liggende lichtgewicht
pijp, ruime kop en wat kleur betreft, verrassend en eens "wat anders"
Heel tevreden !

Smoking Pipe Vauen Fuji 4204

Reviews
CHRIS B. 27-01-2019 15:08

I always buy Vauen stand up pipes. Well made and good price.
Great service from Haddocks as with my previous order!

Smoking Pipe Vauen Stand Up 1539

Reviews
Jeroen v. 19-11-2018 08:16

Prima service , en een aantal extra's aan de bestelling toegevoegd . :)

100% tevreden .

Smoking Pipe Vauen Churchwarden

Reviews
Michael E. 12-11-2018 18:19

Excellent pipe

Smoking pipe Vauen Nobile 153

Reviews
jaak K. 02-06-2018 21:01

goede pijp voor zijn prijs

Reviews
Berry B. 01-04-2018 20:20

Nice pipe and in stock. Smokes well

Reviews
MARC C. 27-03-2018 17:31

Just superb.

Reviews
Jan K. 10-01-2018 15:31

zoals alle eerdere pijpen besteld bij Haddocks goede kwaliteit/prijsverhouding.
Jammer dat na verloop van tijd het mondstuk door mijn (te) scherpe tanden dermate doorgesleten is dat verder roken niet meer gaat.
Dat heeft niets met Haddocks te maken!!

Reviews
Pavel K. 19-12-2017 16:46

I love the pipe, however, I received it in a very scratched paper box.

Reviews
Frans D. 01-12-2017 19:12

De afwerking is bijzonder goed , zoals ik van Vauen gewend ben . Met het lange mondstuk is het een bijzonder elegante leespijp , en met het korte mondstuk is het een vlotte, sportieve pijp . Rookt bijzonder lekker ! Eigenlijk twee pijpen voor de prijs van een.
Review bij de tabakspijp Vauen Nobile 113, deze beoordeling geeft de kwaliteit van deze pijpenfabrikant weer!

Reviews
karel s. 18-11-2017 19:52

Perfect, helemaal mijn ding

Reviews
Pascal Peters 03-11-2017 16:34

Dit pijpje heb ik aangeschaft samen met een ander elegant modelletje uit deze serie, de London 228, omdat het twee ideale reis/wandelpijpjes zijn. Nu ben ik tenminste bijvoorbeeld ook in staat om tijdens twee kopjes koffie op een terras een pijpje te roken alvorens de wandeling weer wordt hervat. Ik houd er namelijk niet van om met een pijp in de hand of mond te moeten lopen. Fijne rokertjes... Vauen kwaliteit.

Reviews
Arjan V. 01-11-2017 12:57

Als beginner vind ik het een mooie, relaxte pijp. Je kan er een korte pijp van maken zodat je hem ook makkelijk mee kan nemen. Uitgerust met filter. Rookt prima.
Aanrader!

4.7 sterren gebaseerd op 42 beoordelingen