• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Savinelli Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Thom W. 02-11-2020 16:18

Ik heb al veel tabakspijpen bij Haddocks besteld en ben altijd meer dan tevreden over de service en levering. Altijd top bij Paul! Deze Savinelli is prachtig. Echter heb ik deze na lang aarzelen helaas weer terug moeten sturen. Ik baalde als een stekker!! Aangezien ik altijd 9 mm koolstof filters gebruik was de ruimte ( de schacht) zowel in de pijp als in de mondstuk niet alleen te lang maar ook qua diameter veel te wijd waardoor het filter er los in zat en gewoon heen en weer schoof. En zat het filter totaal niet gesloten. Het terugsturen was trouwens geen probleem want zelfs dat nemen ze voor hun rekening alleen heel erg jammer want zeker bij een Savinellipijp mag dit eigenlijk niet gebeuren. Maar deze zal bij de eindcontrole er waarschijnlijk toch tussendoor zijn geschoten. Ik heb namelijk 5 Savinelli"s en allemaal top tabakspijpen. Des al niet te min zal ik blijven bestellen bij Haddocks want de service, levering, vriendelijkheid en het begrip staan hier hoog in het vaandel. Ik geef gewoon 5 sterren. Niet aan de pijp, wel aan de service want dat staat los van dit product.

Smoking Pipe Savinelli Caramella Rustica 628

Reviews
andre H. 22-08-2020 10:47

ik rook al 75 jaar pijp (ben nu bijna 90j;)
Heb altijd degelijke pijpen gekocht mits aanvaardbare prijs.
Savinelli maakt hiervan deel en mijn aankoop bij jullie bevestigt dit
8 op 10

Smoking Pipe Savinelli Gentleman 128

Reviews
M. W. 19-07-2020 18:42

Mooie perfect rokende pijp.vlot geleverd.

Smoking Pipe Savinelli St. Nicolaus 2019 606

Reviews
Jos L. 27-04-2020 19:16

Mooie pijp met voldoende grote kopinhoud. Mooie kleuren en een interessante geschiedenis (22 nd Cheshire regiment of foot).

Smoking Pipe Savinelli Regimental Smooth 321

Reviews
Markus K. 09-12-2019 12:32

A beautiful pipe that smokes great. It has a nice draw and smokes well both with and without filter. Thank you Haddocks for delivering this nice pipe.
/Markus

Smoking Pipe Savinelli Titus 628

Reviews
Willy D. 28-11-2019 00:43

Het was heel moeilijk om uit het enorme aanbod mijn keuze te maken . Ik ben uiterst tevreden met mijn 3e Savinelli die prettig rookt en mooi oogt . De extra's die ik erbij kreeg worden naar waarde geschat en mijn volgende aankoop gebeurt zonder twijfel bij Haddocks pipe shop

Smoking Pipe Savinelli Tortuga 173

Reviews
Willy D. 30-10-2019 14:51

na het inroken alles positief
ligt mooi in de hand en perfect afgewerktzeer tevreden met mijn 2e Savinelli

Smoking Pipe Savinelli Piano Forte 315 Rustic

Reviews
Kees T. 23-10-2019 08:41

Prima pijp. Mooie vormgeving en kleur. Ligt goed in de hand ( en mond).
Goed formaat kop. Rookt lekker.
Goede aankoop, zeer tevreden over.

Smokung Pipe Savinelli Regimental Rustic 614

Reviews
Willy D. 15-09-2019 22:50

Mijn Savinelli Cashmere 606 ligt fantastisch goed in de hand . Na het inroken vastgesteld dat ze zeer licht en aangenaam rookt . En nog meer , het is
een " beauty " .

Smoking Pipe Savinelli Cashmere 606

Reviews
bert d. 11-09-2019 19:24

licht in de mond, mooie design !
absoluut aan te bevelen.

Smoking Pipe Savinelli Roccia Brown 388

Reviews
Kristof M. 07-09-2019 11:46

Goed gemaakte pijp, rookt vlot en aangenaam. Mooi en degelijk.

Smoking Pipe Savinelli Vaniglia 345

Reviews
Wouter H. 07-07-2019 16:52

mijn eerste echte pijp,de Savinelli Alligator Red 673 is perfect kwa vorm en de mooie kleur de voorgekoolde bowl is erg plessant ik heb deze pijp in goede staat ontvangen en ik zal ook zeker in de toekomst weer bestellen via Haddocks

Smoking Pipe Savinelli Alligator Red 673

Reviews
Willeon S. 16-05-2019 17:11

Deze pijp is mooi afgewerkt, ligt erg goed in de hand en rookt zeer licht, zelfs met filter. Omdat hij licht gebogen is, rookt hij eerder nat maar bij een rustig tempo gebeurt dat niet. Kortom, ik ben erg tevreden over deze pijp en zoals altijd ook over de service van Haddocks.

Smoking Pipe Savinelli Tiberius 315

Reviews
Roger S. 13-03-2019 09:09

Het is mijn 2de Salvinelli Church Warden pijn. De eerste had ik volledig stuk gerookt. Ik gebruik deze nieuwe pijp nu 2 dagen en ben er net zoals van de vorige zeer tevreden over. Het enige dat ik een beetje betreur is dat de vorige pijp in een heel mooi zakte zat waar je ook de accessoires in kon steken. Hoewel dit zakje ook al flink begint te verslijten gebruik ik het nu voor de nieuwe pijp. Nog even iets over HADDOCKS: Behalve de pijp werden nog enkele dingen extra meegegeven zoals 2 soorten filters, de klassieke Big Ben's en ook de balsa houten van Salvinelli ook zaten extra ragers en een pijp aansteker in het pakket wat een aangename verassing was, vandaar mijn 5 sterren beoordeling.

Smoking Pipe Savinelli Churchwarden 111

Reviews
GJ P. 03-03-2019 16:19

Keurig snelle levering. Compleet met gratis pijpragers en aansteker. Voor elke pijproker een absolute aanbeveling!

Smoking Pipe Savinelli St. Nicolaus 2017 606

Reviews
Thom W. 21-12-2018 18:09

Prachtige pijp! Precies zoals verwacht had mede door de goede omschrijving op de site. Mijn 2e pijp die ik besteld heb via Haddocks en zeker niet mijn laatste. Veel keuze. Prima en snelle service. Zeer tevreden!

Smoking Pipe Savinelli Alligator Blue 606

Reviews
Evgeni M. 17-11-2018 07:43

Echt goed!

Smoking Pipe Savinelli Porto Cervo Rustic 606

Reviews
Mark A. 05-11-2018 22:48

Top service, snel en prima kwaliteit, dank!

Smoking Pipe Savinelli 2000

Reviews
Jean-Guy S. 20-07-2018 09:02

Nice no frills bent dublin. Good Savinelli quality, though it looks like a Peterson with 9mm filter.

Reviews
Marco H. 02-06-2018 20:08

Over de rook eigenschappen kan ik nog niet veel zeggen. Ik heb deze pijp nog niet gerookt. Maar de eerste indruk is goed,ligt goed in de hand,mooi afgewerkt binnen en buiten in de ketel. Rookkanaal is zoals het hoort aan de hand van de pijprager test. Dus tot zover een goed pijpje!Ik ga er beslist nog veel plezier aan beleven. Wat ik belangrijker vind is het gebaar naar de klant wat Haddocks biedt. Het is de eerste keer dat er uit dank een pakje pijpenreinigers een aansteker en ook nog eens twaalf filters bijgeleverd zaten als kado. Top! Dit is een iets wat ik als klant altijd zeer op prijs stel. Dat zegt iets over de verkoper. Dit heb ik elders nog nooit gehad bij andere verkopers. Deze man waardeert zijn klanten. Geweldig! Tot de volgende keer Haddocks,wanneer een volgende bestelling volgt!!!

Reviews
Mark A. 27-05-2018 09:00

Mooie lichte pijp. Met fraai mondstuk. Helemaal tevreden. Snelle levering.

Reviews
Mark A. 18-05-2018 22:00

Heerlijk dat ik m'n favoriete pijp gevonden heb, had er al 1 (18 jaar geleden gekocht) maar wilde een tweede. Snelle service,dank!

Reviews
Wim B. 07-04-2018 17:15

Uitstekend !

Reviews
Mika Sievälä 18-01-2018 16:53

Just a great pipe. Compact size, nice deep base ( least 1 hour smoke easily), beautiful rustication (looks like a tree cutted and lefted with one branch and mouthpiece stick it there, nice ), and mouthpiece looks caramel and that make´s it look like everything that you smoke from it will taste lovely. To me this is a perfect basic poker pipe and very light weight. only downside was that, when you put 9mm filter in it, it doesn't go all the way in, but still holds on, so no problem. But still Savinelli would be do it to go all the way in, little bit stupid mistake, let´s forgive them because it is a very great pipe, and with balsa filter there is not that problem. I have to give 5 star, i LOVE it!

Reviews
Harry V. 13-01-2018 09:44

Excellent

Reviews
MARTEN H. 27-11-2017 10:17

Ziet er gelikt uit.

Commentaar Haddocks: Deze review was gegeven voor: Pijp Savinelli Leonardo da Vinci Vitruviano Black, , maar het geeft uiteraard een indicatie van de andere producten van deze pijpenfabrikant.

Reviews
Hans N. 13-11-2017 11:39

Artikel wie beschrieben, top Ware.
Gerne wieder. Sehr schnelle Lieferung!

4.85 sterren gebaseerd op 27 beoordelingen