• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Rattray's Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Andries E. 11-09-2020 08:23

Lichtgewicht "pauze pijp", voldoet exact aan de verwachting hoewel de vormgeving niet mijn directe voorkeur had.

Smoking Pipe Rattray's Outlaw Smooth Light 140

Reviews
PJ J. 15-08-2020 12:43

De kop groot genoeg om een kleine gevulde pijp te roken, lang genoeg om even tussendoor wat te roken.
Én
Wanneer je bezig bent als schilderes of schrijfster de pijp in de mond te houden.
De pijp is licht.
Goed te onderhouden.
Precies de lengte is ok.
Handig ook om op de tafel te zetten.

Smoking Pipe Rattray's The Fair Maid Light 136

Reviews
Richard S. 23-07-2020 15:17

Erg mooie pijp. Boring is perfect. Bijzondere kleur. Als klei. Het idee dat het van 2000 jaar oud hout is gemaakt fascineerd me enorm. Pijp rook overigens prima. En het gewicht is opvallend laag. Zeer tevreden.

Smoking Pipe Rattray's 2000 Years Smooth 13

Reviews
jos d. 30-06-2020 20:41

dit is een werkelijk prima pijp voor een prima prijs ik ben er erg blij mee

Smoking Pipe Rattray's Celtic 13

Reviews
Marga S. 31-05-2020 16:25

Precies de pijp die ik graag wilde hebben. Klein maar robuust.
Smoking Pipe Rattray's Short Fellow Ru 39

Reviews
Bert S. 02-05-2020 10:25

Prachtige pijp rookt erg plezierig ik heb ook een big ben die het goed uithoudt maar ook een Rattray met een zilveren verloop rechte pijp waar ik niet tevreden over ben de filters passen eigenlijk nie en hij rookt erg zwaar nog maar een paar keer gebruikt een regelrechte miskoop maar deze nieuwe is prima!

Smoking Pipe Rattray's Beltane's Fire Grey

Reviews
Roger S. 27-04-2020 11:47

Het is een heel elegante pijp die prettig rookt. Bedankt

Smoking Pipe Rattray's The Bagpiper 68 Light

Reviews
ENRICO B. 23-04-2020 20:46

Courtesy,fast send!!!

Smoking Pipe Rattray's Chubby Terry 63

Reviews
Thom W. 23-02-2020 16:55

Een fantastische ,extra grote, Canadian die tot mijn verbazing geweldige gemakkelijk “inrookt “. Is nu 3 dagen in mijn bezit. Heel tevreden over deze aankoop.

Smoking Pipe Rattray's Kyloe 66s Terracotta

Reviews
Sebastiaan S. 22-01-2020 08:19

Zeer mooie pijp, snelle levering, perfecte service.

Smoking Pipe Rattray's Lowland 48

Reviews
Sebastiaan S 20-01-2020 22:32

Prachtig pijpje, alsook geweldige en correcte levering. Zeer aangename ervaring!

Smoking Pipe Rattray's Lowland 46

Reviews
Paul L. 11-01-2020 11:53

I’ve heard that a pipe will chose you, rather than you choosing the pipe, and I’m chuffed to bits that in this case I was the chosen one.
It’s a beautiful pipe to look at, it feels good in your hand and it ’s a wonderfully cool smoker. It’s beauty is in it’s simplicity and it’s simplicity allows the appreciation of it’s excellent build quality.
Its become my favourite go to pipe and I love it.

Smoking Pipe Rattray's Fudge 4 Natural

Reviews
Stuart K. 13-09-2019 18:09

Al was ik verliefd geworden op het 'cutty'-model van deze pijp met zijn nostalgisch voetje is het per direct ook mijn favoriete pijp geworden. Lichtgewicht (dus erg hanteerbaar), Sterling zilver, met prachtige afwerking en een kleine kop maakt dit mijn 'to-go-to'-pijp voor op het terras, op het werk en andere semi-sociale bezigheden waar ik kans zie om te roken. Een ware eyecatcher.

Tevens, de zorgvuldige service van de winkel mag ook worden vermeld! In het geheel ben ik erg tevreden.

Smoking Pipe Rattray's Old Perth Brown

Reviews
Jan v. 30-06-2019 09:25

Een iets koeler heerlijk rokende pijp dan de twee pijpen (ander merk) die ik reeds heb denk dat ik op zoek ga naar nog een pijp met meerschaum inlay verzending zeer vlot en ook zeer goed verpakt kortom op alle fronten zeer en zeer tevreden

Reviews voor Rattray's Starterset Joy 113M

Reviews
Nathan F. 07-05-2019 04:00

Haddocks customer service is superb. I recieved my pipe in excellent condition and sooner than expected. The packing was over the top and they added some unexpected goodies (pipe cleaners, filters and a tamper). Highly recommended!

Smoking Pipe Rattray's The Clan 95

Reviews
Peter N. 25-01-2019 21:22

Leuke pijp, is allen jammer dat de extra mondstukken niet passen.
maar in zwart ziet ook goed uit

Smoking Pipe Rattray's Beltane's Fire Light

Reviews
Marco H. 04-12-2018 18:27

Een mooie pijp voor een nog mooiere prijs.

Smoking Pipe Rattray's Marlin No. 6

Reviews
Marcel M. 02-12-2018 22:37

Ik was al een tijd op zoek naar een klein pijpje met filter. Rattray's levert met deze pijp precies datgene wat ik zocht.
Een typisch 30 minuten rokertje. Uitermate geschikt als je even geen uren de tijd hebt

Smoking Pipe Rattray's Short Fellow Bru 39

Reviews
Mo Tamimi 09-07-2018 19:12

Best pipe I have ever smoked.

Reviews
Jurgen G. 06-01-2018 18:46

Mooie structuur , goede pijp voor zijn prijsklasse.

Reviews
Benny M. 22-12-2017 18:45

Mooie grote pijp. Ideaal voor flake-tabac! Tijdens het roken, goed te ontvochten d.m.v. een pijprager. ROOKT HEERLIJK

Reviews
Benny M. 02-12-2017 11:59

Prachtige, donker groene pijp. Moet worden ingerookt. Mooie verpakt in doosje(box). Super snelle levering naar België.

Reviews
Benny M. 01-12-2017 10:02

Prachtig donker groen, mooi afgewerkt! Rookt geweldig! Supersnelle levering naar Belgie met PostNL.
Review voor Pijp Rattray's Fachen 107

Reviews
Danny V. 20-11-2017 16:50

Mooie niet te zware pijp.Onder andere gekocht voor het gele mondstuk omdat mijn grootvader er zo eentje had.

Opmerking Haddocks:
Deze review is gegeven voor Pijp Rattray's The Druids 16 SB 38
Dit geeft natuurlijk deels een idee van de kwaliteit van de fabrikant weer.

4.8 sterren gebaseerd op 24 beoordelingen