• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Poul Winslow Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
JFC R. 28-08-2020 18:53

Prachtige kleur, Super graining. Ik vraag me af waarom dit "slechts" een Grade C is. Poul Winslow Rules.

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade C

Reviews
Frans v. 19-08-2020 06:03

Als ervaren pijproker, eerst Big Ben nu Mastro de Paja, was ik toe aan iets anders. Mijn partner wilde dat ik met filter ging roken. via een lid van de Facebookpagina 'Pijprokersgilde de goede kamer kwam ik bij de serie van Poul. Winslow uit. Zoals inderdaad plek pijp van hem roken ze meteen goed. Wat voor mij belangrijk was bij deze pijp: Zijn vorm en grillige kop. Ik rook de pijp een paar keer werk week en ze bevalt heel goed. Echt een aanrader Poul Winslow.

Smoking Pipe Winslow Crown 300

Reviews
MARTEN H. 09-08-2020 21:24

In 2004 kocht ik de eerste Winslow een gelimiteerde uitvoering(330st.)eengeweldigepijp.
Later ben ik Vauen de O! Gaan roken ook goed.Op uw site zag ik de Winslow Freehand en ik dacht weer een mooie robuuste pijp te kopen. Helaas niet.

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade D

Reviews
Marga S. 08-07-2020 10:18

Prima pijpje! Echter ondanks de actieprijs wel wat aan de dure kant.

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Robert B. 30-06-2020 17:36

Mooie pijp int echt vind ik hem mooier als op de fotos survice is super had besteld voor 4 uur volgende dag in huis ook had ik de pijp gezien op ebay werd meteen gereageerd en erg klant vriendelijk ja ik zou deze aankoop zeker nogmaals doen

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade EG

Dank voor de mooie pijp en service

Reviews
Rob V. 12-06-2020 15:42

Prettig roken deze pijp, ben nog wel aan het inroken. Licht makkelijk in de hand en is licht van gewicht.
De pijpkop wordt ook niet overdreven warm. Kan gewoon vast blijven houden tijdens roken.
Kortom ben zeer tevreden mett deze aankoop.
Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Jelle v. 10-06-2020 18:23

Enorme mooie pijp met uitstekende rookeigenschappen zoals je van een Winslow mag verwachten. Ik heb deze pijp bij Paul in de winkel gekocht en wederom super geholpen. Paul heeft ook goede prijzen, is super vriendelijk, behulpzaam en heeft een goede service. Hij doet er ook steeds een extraatje bij.
Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Bruno B. 09-06-2020 19:59

Got it with my Auenland Almar pipe, very original the 2 tone smooth and sand for that beautiful piece, this is my second Crown from Poul.
Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Martin R. 01-04-2020 17:27

nice pipe * very good price * great shop!

Smoking Pipe Winslow XO Brandy 2016 Brushed

Reviews
Udo W. 10-03-2020 19:20

well, my first impession is, that this Pipe is really special, you see it, you feel it, you love it. Its like a Mercedes Benz on Pipes. I'm not already smoked this Pipe, still have to find out the right Tobacco for it. I Guess Rattray's Dark Fragrant or Robert McConnell The Fragrant Blend fit's.

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Willy Ducheyne 04-03-2020 22:02

mijn 2e P Winslow evengoed als mijn 1e . Mijn volgende aankopen worden zeker een Paul Winslow uit het zeer uitgebreide assortiment van Haddocks pipe shop .

Reviews
Enrique L. 22-02-2020 06:32

A big pipe for a cool smoke.

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
J.A. v. 18-01-2020 13:26

prachtige vorm en kleur
zeer degelijk
ligt goed in de hand

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Alexander E. 14-12-2019 16:29

mooi eenvoudige pijp precies wat ik er van had verwacht na het in roken zal deze winslow ook zeker weer zijn 5de ster verdienen

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Willy Ducheyne 28-11-2019 01:14

Mijn Poul Winslow Crown 300 is super en in feite mijn favoriet nu ik deze pijp meer dan 1 maand in gebruik heb .

Reviews
J.A. v. 11-11-2019 19:30

mooie degelijke pijp

Smoking Pipe Winslow Crown 300

Reviews
Udo M. 07-11-2019 18:57

A very nice pipe has just arrived. The pipe looks even better than in the photo.

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Jean-christophe R. 07-11-2019 16:58

Top, 10/10, heel blij van de pijp en van de dienst !

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
MWC 06-11-2019 20:22

Bien reçu, superbe, très content, merci du cadeau des cures pipes, en avait justement besoin, ne manquerai pas de revenir vers vous. Elle fume super bien.
Bel achat.

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Alexander E. 23-08-2019 18:27

top ster 5 krijgt hij pas na inroken maar dat haalt de pijp zeker net als de andere 4 van winslow van al mijn pijpen is winslow favoriet

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
MEHRAN E. 14-08-2019 21:18

Thank you so much for the pipe and shipping. Everything was perfect. I love my pipe. Thank you so much for the free accessories! Best regards Mehran ERZA

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Roel D. 31-07-2019 13:32

Het is een bijzondere pijp.
Mooi afgewerkt hout en de kleur is mijn smaak.
Het hoort bij mijn verzameling.
De mondstuk is echt bijzonder.

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade B

Reviews
Konstantinos V. 06-04-2019 10:49

This is a very impressive specimen of the art of Poul Winslow. A big pipe best enjoyed in a comfortable armchair. The bowl is high rather then wide, yet with high capacity for tobacco. It would sit comfortably even in a small hand, as the curve is gentle between bowl and the shank. The smooth finish and the colour of the bowl are aesthetically very pleasing. The stem is a typical Winslow saddle, impeccably made, not too long but not too short either.

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Reinhard W. 03-03-2019 09:00

Sehr schöne Pfeife.Alles ok

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade D

Reviews
Fabrizio F. 24-02-2019 09:44

excellent service and fast shipping

Smoking Pipe Winslow Crown 200

Reviews
Jochen v. 14-02-2019 12:59

Ik vind het een prettig rokende tabakspijp.
Ik ben nog een beginner dus misschien zijn er wel betere, ik heb weinig vergelijking materiaal.

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
J.A v. 11-02-2019 19:27

Een zeer goede en fraaie pijp, die goed rookt .

Smoking Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Maurice M. 06-02-2019 18:20

Pipe just delivered! As with past Haddock's purchases, the pipe is lovely and promises many years of smoking pleasure, as well as aesthetic satisfaction!

Smoking Pipe Winslow Freehand Grade D

Reviews
mark K. 17-11-2018 09:06

Mooie aanvulling voor mijn collectie

Smoking pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Mathieu L. 30-10-2018 18:39

I'm really surprising bay the quality of Winslow pipes. They are well made and light in weight. I'm sure that this one is a excellent smoker. Thank you for offreing this quality pipes.

Reviews
Melegh G. 29-10-2018 19:05

Dear Haddocks Pipe:)
The pipe is simply a wonderful, real masterpiece.
Special thanks to the lovely gift ...

Pipe Winslow Crown 300

Pipe Winslow Crown 300
I wish the best:)
Gergő
Hungary

Reviews
Mathieu L. 29-10-2018 14:41

I haven't broken in this new pipe for the moment. That's my first (and not the last) Winslow pipe and I'm sure it's an excellent smoker.

Pipe Winslow Crown 300
Thank you very much.

Mathieu Lagouge

Reviews
Mark K. 22-10-2018 22:36

Kwaliteit zoals gewend van de maker

Pipe Winslow Crown Viking

Reviews
Francesco B. 10-07-2018 19:11

Superb and nice

Reviews
Francesco B. 04-07-2018 08:20

Simply the best.

Reviews
J.A. v. 16-06-2018 18:52

Een heel mooie en goede pijp

Reviews
Reinhard W. 12-06-2018 17:17

Danke für die tolle Pfeife, die wieder unbeschadet angekommen ist und für das beigefügte Präsent. Ich werde bestimmt noch einmal bei Ihnen bestellen! Danke noch einmal für alles!

Reviews
Reinhard W. 12-06-2018 17:13

Pfeife in stabiler Verpackung unbeschadet angekommen. Meine schönste Winslow-Pfeife. Danke für das beigefügte Präsent (Reiniger, Filter und Feuerzeug). Ich werde bestimmt noch einmal bei Ihnen bestellen!

Reviews
J.A. v. 24-04-2018 19:53

Een prachtige pijp die zeer goed rookt.

Reviews
André M. 23-12-2017 18:07

Zeer handige pijp met middelgrote kop.
Ligt goed in de hand en lijkt van goede kwaliteit (duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, ik ben de pijp eigenlijk nog aan het inroken).

4.8 sterren gebaseerd op 40 beoordelingen