• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Peterson Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
jos j. 04-04-2021 21:06

in een woord;,(mijn metgeze), een lichtgewicht,fijn tijdens een wandeling of voor een korte rustpauze,rookketel is juist groot genoeg voor een half uur rookplezier,de bruyerekop is mooi afgewerkt,in zijn geheel een leuke pijp,geen mini,net groot genoeg voor mij,en rookt prima,een aanrader voor elkeen die van een pijp houd voor onderweg,en men heeft ook geen pijpenstaander nodig
Smoking Pipe Peterson Barrel Smooth Nickel Mounted

Reviews
Levent T. 03-04-2021 14:10

heel mooie pijp, ik ben blij, bedankt voor de snelle service en cadeaus

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Baker Street Rusticated

Reviews
Hans M. 28-03-2021 16:38

Uitstekend dik tevreden

Smoking Pipe Peterson Rosslare Classic Rusticated 03

Reviews
Toine van Schaijk 24-03-2021 16:44

Geweldige pijp! mooier in het echt dan de foto's op de site doen vermoeden, rookt zeer goed en zonder moeite, komt in de mooie groene Peterson doos in het groene Peterson pijpzakje, en er zaten nog een pijptool enkele pijpragers en filters gratis bij, helemaal top van Haddocks!, kortom klasse pijp van Peterson.

Smoking Pipe Peterson Rosslare Classic Rusticated 69

Reviews
emil s. 23-03-2021 08:37

Hallo
Als ich die Pfeife erhielt und sie anschaute musste ich die Silberoplikationen aufpolieren.
Dann war das Mundstück nicht aufgebohrt für denFilter, dass ich dann selbst aufbohrte. Da bin ich sehr entäuscht.Mangelnder Service.
MfG

Smoking Pipe Peterson Spigot Newgrange 69

Reviews
Johann G. 18-03-2021 22:02

Schnelle Lieferung!!ist in diesen Zeiten nicht selbstverständlich.Alles okay gerne wieder.

Smoking Pipe Peterson Irish Harp 69

Reviews
Rene v. 16-03-2021 14:37

ligt lekker in de hand

Smoking Pipe Peterson Aran 221

Reviews
Antoon L. 16-03-2021 12:59

Mooie en goed in de hand liggende pijp, mooie afwerking en kleur. Gewoon een erg goede pijp.

Smoking Pipe Peterson Flame Grain X105

Reviews
Albert M. 10-02-2021 20:59

After some problem locating the actual pipe purchased, Haddocks made good and found another one, identical to the one ordered. It delayed shipping, however the pipe was delivered today, in good order.
Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Lestrade

Reviews
Niels Gerhard K. 24-01-2021 11:39

Fast Delivery, perfect Service.
Smoking Pipe Peterson Dalkey 03

Reviews
Adam S. 05-01-2021 11:21

Nice rugged pipe, smokes great with good taste and cool smoke.
Very quick shipping despite holiday time.
If it was not voor stupid lockdown i would be driving to Maastricht now voor buying more stuff from your store.
Tank you voor great service.
Adam

Smoking Pipe Peterson Donegal Rocky 264

Reviews
Antoon L. 01-01-2021 12:27

Fijne pijp, ligt lekker in de hand en rookt fijn. Precies wat ik er ook van verwachte.

Smoking Pipe Peterson Fermoy X105

Reviews
Paul M. 20-12-2020 15:34

A very very nice pipe !! The best of mij 35 pipes !! Smokes incredebel ! Fits nice in the hand and smokes easely ( handstree) no inburns !top pipe !!
Smoking Pipe Peterson Standard System Spigot 315

Reviews
PIERLUIGI M. 28-11-2020 22:36

It's a very good pipe! Excellent finishes and excellent smoke!

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Original Dark Smooth

Reviews
Peter H. 08-11-2020 10:53

lekker rokende pijp, p lip is altijd een must voor mij ga meestal voor 45-50 cm kamerdiepte.

Smoking Pipe Peterson Pub Rustic D18

Reviews
Michel L. 03-11-2020 14:58

Very nice pipe, with a big superb bowl

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Milverton

Reviews
P. H. 27-10-2020 11:34

Lekker groot, mooie pijp ligt goed in de hand. ,,SUPER". Ben een groot liefhebber van Peterson.

Smoking Pipe Peterson House Pipe Oak Bent

Reviews
Ammar M. 15-10-2020 15:54

Really high quality material. I enjoy every time I use it. Thanks.

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Professor Dark Smooth

Reviews
Cees A. 09-10-2020 17:52

Goede service. Snelle levering.

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Watson

Reviews
Robert C. 17-09-2020 22:05

Pipe came in exact condition as described and can't wait to enjoy it for a long time!

Smoking Pipe Peterson Pipe of the Year 2009

Reviews
JFC R. 09-09-2020 22:37

Mooie pijp die Peterson. Nog maar twee keer gerookt. Dus nog niet optimaal beleefd. Zilver is mooi. Heb ook nog een Poul Winslow gekocht met zilveren cap op de pijpsteel. Jammer datdit zilver zwart is en met vingerafdrukken "versierd" is. Komt mijn hobby ten goede om de boel eens goed op te poetsen. Zou eigenlijk niet mogen met een nieuwe pijp. Voor de rest ben ik heel erg tevreden met de snelheid waarmee Paul zijn zaken doet.
Smoking Pipe Peterson Silver Cap 606

Reviews
P. H. 29-08-2020 11:11

Leuk klein pijpje, jammer dat system 5s het enige exemplaar was op de site. Ben een liefhebber van metalen rookkanaal. Gr: Peter Huber

Smoking Pipe Peterson Deluxe System 5s

Reviews
P. H. 12-08-2020 11:05

Ligt goed in de hand, grote kop ,,SUPER". Is in tussen al in gerookt dus genieten. Ben een groot fan van Peterson pipes. Gr. Peter.

Smoking Pipe Peterson Ashford Giant Billiard

Reviews
HUBERT H. 05-08-2020 10:35

PETERSON proves worthy of its reputation. The mouthpiece enables various ways to lock the pipe in mouth. It's money well-spend for the pipe's design allows a comforting slow smoking.

Smoking Pipe Peterson Dublin Castle B23

Reviews
Alessandro A. 24-07-2020 18:59

The pipe is really nice, it looks like a little saxophone. The black color makes it even more fascinating. The Peterson quality is unquestionable.

Smoking Pipe Peterson Killarney Ebony 05

Reviews
Ed V. 20-07-2020 20:49

Just perfect...

Smoking Pipe Peterson Donegal Rocky X105

Reviews
steve h. 19-07-2020 15:41

The pipe is exactly what I expected. I live in the US, so the delivery time was long; if not for that I would definitely order again from Haddocks.
Smoking Pipe Peterson Christmas 2019 999

Reviews
Dietmar M. 11-07-2020 15:58

Schöne Pfeife, very nice pipe.
Thank you !!!

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Hudson Rusticated

Reviews
Thom W. 10-07-2020 17:08

Fantastische Peterson! Ik bezit inmiddels 32 pijpen. Maar deze staat nu al in mijn favorieten. Zoals gewoonlijk ook weer een prima en snelle service!

Smoking Pipe Peterson Donegal Rocky 408

Reviews
Guus B. 06-07-2020 12:30

Lekker in de hand liggende lichte pijp. Jammer is dat de wanden van de kop dun zijn. Geef mij problemen met mixtures!

Smoking Pipe Peterson Dublin Castle B63

Reviews
Michael S. 04-07-2020 17:52

Great!! Michael

Smoking Pipes Peterson Iceberg 1912 Collection

Reviews
veronique d. 02-06-2020 21:25

Top pijp top levering.
Smoking Pipe Peterson Shannon 69

Reviews
Kristof B. 29-05-2020 15:17

Alhoewel ik ze nog moet inroken, rookt ze uitermate goed vanaf het eerste moment. Pijp ligt goed in de mond en in de hand.
Een waar genot om deze pijp te roken.
Smoking Pipe Peterson Standard System Smooth 303

Reviews
Isabelle C. 26-05-2020 18:48

Na tweede gebruik is kop al beginnen smeulen en is al deels uitgebrand van de Peterson Tegenover de pijp molino die helft minder kost ,stand houd .
Spijtig de peterson lag mij goed ,maar kan der niet meer van genieten . Mvg
Smoking Pipe Peterson Dublin Castle B60

Reviews
Rob V. 18-05-2020 23:29

prachtige pijp, rookt goed
Smoking Pipe Peterson Dracula Sand 106

Reviews
alie s. 25-04-2020 17:04

Fijne pijp. Goede trek. Ligt lekker in de hand. Mooie afwerking. Fraaie pijp voor dat bedrag.

Smoking Pipe Peterson Churchwarden Grey D17

Reviews
Richard A. 23-04-2020 11:39

Een mooi vormgegeven pijp. Qua gewicht en hand ligging heel fijn. Persoonlijk eerste keer dat ik een ongefilterde pijp heb, maar rookt daardoor lekkerder met minder backdrop. Het enige was dat ik het zilver nog eerst even moest oppoetsen, maar dat was zo gedaan.

Smoking Pipe Peterson Black Sand Silver Cap 107

Reviews
Peter E. 22-04-2020 20:09

A real classy Peterson, even with a nowadays rare lip bite. Great just to look at it.

Smoking Pipe Peterson House Pipe Oak

Reviews
Sam M. 18-04-2020 16:48

Zeer goede pijp egt peterson kwaliteit hoed geleverd zo als altijd

Smoking Pipe Peterson Army 31

Reviews
Sam M. 21-02-2020 17:36

geweldige pijp

Smoking Pipe Peterson St. Patrick's Day 2018 305

Reviews
N.D. 25-01-2020 10:31

Im very happy with the pipe. I like the nice craftmannshipp and the quality.

Smoking Pipe Peterson Deluxe System 9s

Reviews
Patrizio R. 23-01-2020 22:10

Fantastic!

Smoking Pipe Peterson Maigret Brown

Reviews
Kees T. 27-12-2019 14:18

Fijne pijp. Licht gewicht, ligt lekker in de hand en mond. Mooie vormgeving. Peterson kwaliteit. Voor wie een kleinere, makkelijk mee te nemen pijp wil. Top.

Smoking Pipe Peterson Dublin Edition 999

Reviews
Wilhelm B. 19-12-2019 12:06

Beautiful pipe as shown on picture, fast delivery, TOP seller, thank you !

Smoking Pipe Peterson Flame Grain B10

Reviews
Michael D. 08-12-2019 10:51

Wonderful experience , and fast professional service , highly recommend shopping with these guys , found the pipe I was looking for and will soon look to add another to my collection .
Best wishes to all and thank you from Mike UK

Smoking Pipe Peterson Summertime 2016 150

Reviews
Marc H. 26-11-2019 20:57

Prima pijp, ideale rookervaring

Smoking Pipe Peterson Donegal Rocky 107

Reviews
Zeno F. 20-11-2019 18:50

Received my Peterson Dublin 69 pipe today from Haddocks Pipe and it meets or exceeds my expectations. There are several Dublin 69 pipes here in the states but the Haddock pipe looked aesthetically more pleasing to my eye. So I decided to spend the additional Euro price for the pipe and am extremely pleased with the pipe and Haddocks service.

Regards

Smoking Pipe Peterson Dublin 69

Reviews
Jörg Dietrich P. 17-11-2019 15:51

Beautiful pipe

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Baskerville Dark Smooth

Reviews
Peter H. 02-09-2019 12:39

Nice Pipe, bottom is flat so it can stand from its own.

Smoking Pipe Peterson Dalkey B11

Reviews
Marc t. 01-09-2019 13:50

Top kwaliteit

Sold Smoking Pipe Peterson Kerry XL11

Reviews
Peter H. 26-08-2019 16:46

Beautiful looking pipe, fits well in the hand, without a 9 mm filter.

Smoking Pipe Peterson Carlingford Ebony 230

Reviews
herman B. 16-08-2019 14:49

prima pijp , goed trekkend

Smoking Pipe Peterson Kerry 106

Reviews
Roel D. 31-07-2019 13:42

Alle pijpen die ik heb ontvangen, krijgen 5 sterren. Ze zijn allemaal apart.
Ook deze. Deze pijp wil ik wel gaan gebruiken op het werk in de pauzes van 10 minuten.
De pijp heeft een kleine kop, dus misschien dat de tabak helemaal is opgerookt. Bovendien heb ik dezelfde pijp, dus de andere pijp kan ik bij de verzameling doen.

Smoking Pipe Peterson Dublin Edition 999

Reviews
Antoon L. 06-07-2019 11:50

Mooie fijne pijp, ligt goed in de hand. Er zat alleen een verstopping in het mondstuk en kon ik niet met een pijpreiniger er doorheen, met luchtdruk er door gespoten, en er kwam toen een vervuiling uit. Nu is de verstopping weg en rookt de pijp lekker.

Reviews voor Peterson Spigot Green 69

Reviews
Robert P. 29-06-2019 16:26

Zeer goed; moet natuurlijk nog ingerookt worden.
Op de foto is de kleur wat lichter ( vind ik mooier) dan de kleur van de pijp in werkelijkheid : die is vrij donker...

Smoking Pipe Peterson Dublin Edition 106

Reviews
m. w. 21-06-2019 12:19

vlotte levering in een mooie bewaardoos met wat extra goodies..Pijp is heel mooi,ligt lekker in de hand.2 x gerookt en het is nu al alsof hij al jaren in gebruik is.De afwerking is heel netjes en verzorgd.Ik ben er heel blij mee.

Smoking Pipe Peterson Fermoy 05

Reviews
J.L. 21-06-2019 12:16

Just arrived. I am very pleased with the quality and professionalism displayed by your company. Thanks for your help

Pipe Tamper Peterson

Reviews
Hans C. 02-06-2019 17:15

The most beautyfull pipe I ever had.
Perfect hold!

Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Baskerville Dark Smooth

Reviews
Gerrit V. 10-05-2019 19:17

Zeer mooie pijp , ligt goed in de hand ! Top service van Haddocks

Smoking Pipe Peterson Killarney X220

Reviews
Steven M. 27-04-2019 19:51

Mooie pijp, ligt lekker in de hand

Smoking Pipe Peterson Dublin 87

Reviews
Willeon S. 24-04-2019 19:06

Een tijdje geleden kocht ik een Peterson St. Patrick's Day 2018 606 (Superdeal) en vond dit model zo fijn dat ik meteen verkocht was toen ik de Killarney 606 in de aanbieding zag. Deze pijp is nog meer dan ik verwachtte: hij rookt lekker en ziet er ook nog eens fantastisch uit. De mensen om mij heen beamen dat ook. Natuurlijk is het heel persoonlijk maar dit model ligt lekker in mijn hand.
Ook waren er weer de extraatjes van Paul...

Smoking Pipe Peterson Killarney 606

Reviews
Oleg S. 24-03-2019 17:47

SuperDeal in ware betekennis van dat woord. Voor interessante prijs heb twee
goeie pijpen gekregen. En dan zeg ik nog niet over leuke extraatjes. Ben content met die SuperDeal

Smoking Pipe Peterson Christmas 2018 69 SuperDeal

Reviews
Willeon S. 23-03-2019 10:32

Wat een prachtige Superdeal! Ik kreeg er een beetje een Sinterklaasgevoel van! Het pakket bestond uit een Peterson St. Patrick’s Day 2018 606, 200 Big Ben filters, 80 Big Ben premium pijpragers en - last but not least - een extra pijp, een Aldo Velani, cadeau. Ik ben de pijpen nu aan het inroken, wat erg goed gaat. Het enige wat iets minder is, is de bijsmaak van de coating van de Peterson-pijp maar dit is typisch voor Peterson en gaat vanzelf over. Geen reden voor een lagere beoordeling, dus.
De kleuren van de pijp zijn nog mooier dan op de foto’s: heel apart.
Weer een geweldige actie van Paul van Haddocks!

Smoking Pipe Peterson St. Patrick's Day 2018 606 SuperDeal

Reviews
M.F. B. 20-03-2019 16:47

Top-pijp voor een aantrekkelijke prijs. Prachtige donkergroene kleur, haast zwart. En hij rookt fantastisch!

Smoking Pipe Peterson St. Patrick's Day 2018 106 SuperDeal

Reviews
Oleg S. 17-03-2019 13:46

Ben nog mijn Peterson Dublin Castle B64 aan het inroken. Maar ik voel nu al dat die pijp rookt vrij soepel. Pure genoot. En bovendien oogt mooi (opmerking van mijn echtgenote)

Smoking Pipe Peterson Dublin Castle B64

Reviews
HANS C. 09-03-2019 20:03

IS EEN ECHTE PETERSON MET EEN COOL SMOKE
ZE ZIET ER OOK NOG GOED UIT
ENIG NADEEL: DE P-LIP IS NIET ZO GESCHIKT VOOR HANDS FREE
TOCH 4 STERREN

Smoking Pipe Peterson Standard System Smooth 303

Reviews
HANS C. 24-02-2019 19:00

HET IS DE BESTE PIJP DIE IK HEB
EN IK HEB ER 16 VAN GOEDKOOP TOT DUUR
VOOR EEN AANVAARDBARE PRIJS.
PETERSON IS PRIMA KWALITEIT.
ZE ROOKT NIET ALLEEN GOED MAAR IS OOK NOG HEEL MOOI.

Smoking Pipe Peterson Army Silver Mounted 69

Reviews
Tim J. 23-02-2019 00:04

Mooie pijp.
Altijd netjes verpakt en thuisbezorgt.
+gratis filters en pijpraggers.

Smoking Pipe Peterson Atlantic 01
Kortom weer een tevreden klant.

Reviews
Willem K. 21-12-2018 12:11

Hele mooie pijp, nog niet mee gerookt
bijna zonde om ermee te roken maar
de Dublin komt best wel aan de beurt om

Smoking Pipe Peterson Dublin Edition XL105
ermee te roken! Vriendelijke groeten van
Willem Koops.

Reviews
philippe d. 04-12-2018 18:08

Superbe produit

Smoking Pipe Peterson Waterford 999

Reviews
Antoon L. 23-11-2018 17:53

Fijne pijp, hij voldoet aan de verwachting die ik er van had. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Sold Smoking Pipe Peterson Sherlock Holmes Bakerstreet Dark Smooth

Reviews
Gerben v. 18-10-2018 19:58

Prachtige pijp. Ligt lekker in de hand en rookt goed. Door de relatief kleine ketel heel geschikt voor Engelse blends. Aanrader!
Pipe Pijp Peterson Killarney 69

Reviews
Peter S. 08-10-2018 15:02

Ik blijf dol op de tabakspijpen van Peterson. Misschien is de kwaliteit niet meer wat het is geweest, omdat ook in de pijpenbranche het zuiver gaat om productie. Maar ik hou gewoon van de vormgeving, kleurgebruik etcetera. Deze klassiekers stralen gewoon een stukje klassieke Ierse cultuur uit, misschien ook wel nostalgie. Daarom blijf ik Peterson pijpen kopen.

Reviews
Dietmar M. 26-09-2018 12:45

Sehr guter Service von Haddocks Pipeshop, aber das war meine letzte Pfeife von Peterson. Das Mundstück war nicht sauber durchgebohrt und musste erst mit einem Draht freigemacht werden

Reviews
Danny V. 21-07-2018 11:18

Stoere en goed rokende pijp zoals het Peterson betaamt. Mooi design (beter dan foto). Tevreden.

Reviews
Erardo H. 20-07-2018 20:29

The little Petes 12 1/2 are among my favourites for smoking flake tobaccos.
This unit has a very appealing straight grain (and magnificent birdseyes at the bottom) and it's superbly crafted as usual in this Peterson's range.
Its bowl it's a bit wider and more rounded than those in the other ones I own, and the silver ring is perhaps a bit flimsier than in the older ones, but the pipe is anyway an exceptionally beautiful one.

Reviews
Arnoud F. 20-07-2018 08:35

Elegante, aangename pijp die goed rookt. Zeer tevreden.

Reviews
Mohammed a. 09-07-2018 19:03

Nice looking pipe and smokes good.
I give 4 stars because the wall of the pipe is thicker on one side than the other and the shank is hard to clean.
Thank you

Reviews
Jorge C. 15-06-2018 21:19

Exceed more than my expectations, really well done and beautifull.

Reviews
Johan W. 03-06-2018 01:13

Ik weet dat Peterson pijpen goed zijn maar deze levering overtrof mijn verwachtingen

Reviews
Smithd572 30-05-2018 00:31

I relish, cause I discovered just what I used to be taking a look for. You've ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye dbdgeacbkkdebdde

Reviews
Jetze V. 19-05-2018 11:48

gewoon goed verzorgd

Reviews
henk h. 09-05-2018 22:12

Online pijpen kopen blijft moeilijk.........
Op goed geluk deze Peterson besteld.
Tevreden, een mooi handzaam pijpje
en met het Peterson logo op de metalen
ring een mooi exemplaar. Nadeeltjes :
Filter opening in de steel erg nauw, kreeg de filters er niet heel uit. Boring
wat ruimer gemaakt. De kop wordt vrij snel (te) heet. (baai tabak) De steel zit niet al te vast in de kop. Verder prima.
Geniet al volop van deze Peterson !
Bedankt voor de perfecte snelle toe-
zending en de mooie website etc.
Tot een volgende aankoop. Henk Ommen

Reviews
Danny V. 10-04-2018 08:27

Mooie vorm,ligt goed in de hand en is niet te zwaar.

Reviews
Piet K. 31-03-2018 15:55

De verkoper is heel vriendelijk en behulpzaam. Goed voor beginnende pijprokers.
Mijn tweede pijp zal ik zeker weer hier kopen.

Reviews
Robert L. 25-02-2018 22:12

Rapid delivery, no problems would certainly recommend to others.

Reviews
Wim v. 17-02-2018 13:23

Prima pijp! Ik ben een Peterson liefhebber! Hij ligt goed in de hand en blikt netjes rechtop staan. Rookt droog en koel.

Reviews
Danny V. 16-02-2018 18:51

Goed rokende pijp wat we gewoon zijn van dit merk. Oogt ook mooi. Mijn eerste Peterson met visstaart mondstuk.Bevalt zeer.

Reviews
Jaap W. 08-01-2018 12:02

Peterson pijpen zijn voor mij gewoon de beste pijpen. Ik rook zo'n 40 jaar pijp en heb vele merken gehad, maar de Peterson pijpen zijn voor de beste. De roeren bijt je ook niet snel stuk ook dat is een voordeel.

Reviews
N.H. B. 06-01-2018 22:42

Een gedegen uiterlijk, met de uitstraling van hoe in mijn ogen een pijp hoort te zijn. Ligt goed in de hand en heeft een makkelijk te vullen ketel. Rookt zalig en vanwege de inhoud ook lekker lang. Al met al een aanwinst!

Reviews
Jean D. 05-12-2017 17:02

très belle pipe sans défauts ! Merci .D J à Liège, Belgique .

4.7 sterren op basis van 91 beoordelingen