• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Overige Artikelen/Merken

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Peter K. 12-01-2021 13:18

Uitstekend

Reviews
Wim A. 09-01-2021 11:46

prima service

Reviews
Francois M. 06-12-2020 18:53

A nice and classy flask for gentlemen :)

Peterson Hip Flask Chrome 6 Oz.

Reviews
Nicola P. 20-11-2020 17:33

Accendino favoloso, solido e resistente, con una buona fiamma stabile ed il vantaggio di avere i “pipe tools” sempre alla portata.
Sarome è a parer mio un brand estremamente valido ed affidabile.

Pipe Lighter Sarome PSD37-04

Reviews
Ad C. 16-11-2020 13:38

Ik kocht deze goedkope pijp bij een wat duurdere pijp, 'erbij' zogezegd omdat hij zo aantrekkelijk geprijsd is. Het is een kloeke, mooie pijp die prima in de hand ligt. Niet zwaar met een mooie ruime kop. De kwaliteit op langere termijn is nog onbekend maar van de aankoop heb ik geen spijt, integendeel!

Smoking Pipe Billiard

Reviews
P d. 31-10-2020 12:44

Top pijp.
Rookt heerlijk

Smoking Pipe Ascorti Cool Business

Reviews
Marc C. 19-09-2020 11:14

mooi afgewerkt

Smoking Pipe Mastro de Paja 0B

Reviews
Alain B. 14-09-2020 16:54

Beautiful pipe , Klein is a great pipemaker , I'm happy with this pipe !
But very disappointed because I can't use my last discounted coupon you give me with my last pipe !

Smoking Pipe Peter Klein Freehand Grade B

Reviews
Jan L. 09-09-2020 20:48

Leuke pijp, maar toch iets kleiner dan ik me op basis van de foto voorstelde... Rookt lekker, dat wel.

Smoking Pipe Albertson Sandblast 80

Reviews
Yoran E. 04-09-2020 18:04

Snelle levering product netjes ingepakt. Track en trace ontvangen. Al met al goede service

Smoking Pipe Dr. Hardy

Reviews
PJ J. 15-08-2020 12:35

De kop van de pijp is goed gemaakt, dik genoeg om de pijp lang vast te houden.
De steel loopt precies zo dat je niet hoeft te trekken om een adem rook te inhaleren.
Goed te onderhouden.

Smoking Pipe Cesare Barontini Lucca A02

Reviews
Jan B. 29-06-2020 16:36

alles is netjes en duidelijk, klasse!

Smoking Pipe Magneet Briar 1632

Reviews
P P. 01-06-2020 18:37

Ik heb de pijp nog maar drie dagen in mijn bezit dus is het al kort om een review te schrijven. Wel merk ik dat de pijp prettig in de hand ligt, er gaat heel wat tabak in en mijn eerste indruk is dat het een aangename pijp is om te roken.
Wel was ik positief verrast over de attributen die werden meegestuurd met de zending, dank daarvoor!
Smoking Pipe Georg Jensen Kontrast 41

Reviews
MARCEL H. 28-05-2020 12:10

IK HEB DIE PIJP NOG NIET GEKREGEN VINDT IK AL ERG GENOEG IK HEB DAT NOG NOOIT MEE GEMAAKT VAN JULLIE HOOR

Reviews
Maarten J. 24-04-2020 17:38

Een heerlijke pijp om te roken! Aanrader!

Smoking Pipe Terminus St. Claude 54

Reviews
Guido V. 21-04-2020 19:27

Starterset met alles erop en eraan. Snelle en soepele bestelling en snelle levering, waarvoor dank.

Starterset Pipe Passatore de Luxe Bent

Reviews
Rudi V. 29-03-2020 17:28

Goed product. Het mondstuk blinkt terug zoals nieuw.

Ebonite Polish

Reviews
hubert a. 19-03-2020 12:18

prachtige pijp waar ik veel geniet zal van hebben.
geleverd met gratis toebehoren : pijpekuisers en mooi zakje
vlotte bestelling en levering
haddocks pipeshop is een aanrader :!

Smoking Pipe Mastro de Paja Castanea

Reviews
M.F. B. 11-03-2020 16:34

Fijne pijp, en een mooie aanbieding. Service van Haddocks was zoals altijd perfect.

Smoking Pipe Rico Castelli

Reviews
M. W. 10-03-2020 22:47

Nette pijp,geen topkwaliteit maar als dagelijkse roker zeer geschikt.zit netjes in elkaar,

Smoking Pipe Magneet Briar

Reviews
Mustafa E. 10-02-2020 07:48

beter kan niet.

groet

Starterset Pipe Passatore Pico Straight

Reviews
HB d. 18-11-2019 19:01

voor deze prijs een echt geweldige pijp!

Smoking pipe Made in Italy

Reviews
joost a v. 16-11-2019 23:18

stevig maakt goed schoon perfect

Big Ben Pipe Cleaners White with Thorn

Reviews
Omere L. 21-10-2019 17:20

Voorlopig weet ik niet goed raad met deze aansteker.Werkt zeer stroef.Het systeem lijkt me prima,indien het vlot zou werken.Spijtig dat het mee gevoegde kaartje zeer summier is.Paul kan hier soelaas brengen en de sterren verhogen;
Pipe Lighter Passatore Chrome Black Matte

Reviews
Nico V. 17-08-2019 18:21

Goede kwaliteit. Snelle levering. Alles oké!

Big Ben Pipe Bag Black Leather (2p.)

Reviews
AWA S. 16-07-2019 19:56

Geweldige service en een snelle levering.

Reviews
Wouter V. 22-06-2019 16:18

Terrific

Smoking Pipe Zorr

Reviews
Geert v. 20-06-2019 16:54

Mooie pijp. Iets donkerder als op de foto maar dat is naar mijn mening ook mooier. Binnenkort eens uitproberen, word mijn eerste pijp en hoop er veel plezier aan te beleven

Smoking Pipe Baron

Reviews
joost a v. 08-06-2019 16:58

maakt schoon zoals het hoort, en is door de stekels steviger

Big Ben Pipe Cleaners White with Thorn

Reviews
Stefan M. 02-06-2019 21:40

Mooi afgewerkt, handig gereedschap ingebouwd. Even wennen aan de techniek van het omhoog en omlaag drukken van de rol die het vuursteentje schuurt. Ben benieuwd of dat lang stand houdt.
Pipe Lighter Passatore Chrome Black Matte

Reviews
Cees J. 14-04-2019 16:36

heerlijke pijp voor de korte momenten en je hoeft niet meer de helft van je tabak weg te gooien

Smoking Pipe Tattoo

Reviews
Dirk M. 19-03-2019 17:37

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima aankoop. Zeer tevreden.

Leather-Look Pipe Pouch for 2 pipes Brown

Reviews
Aldje H. 13-03-2019 19:40

Geweldig .
Bedankt.
Smoking Pipe Tattoo

Reviews
albertus d. 23-02-2019 01:35

Snel, goed en betrouwbaar!

Smoking Pipe Tattoo

Reviews
Ben M. 14-02-2019 21:23

duidelijke website snel geleverd kreeg er nog gratis pijp ragers bij en pijpfilters top service

Smoking Pipe Tattoo

Reviews
burak t. 18-08-2018 08:33

Very useful. Tobacco pouch part a bit small, goes well for at least 4 full-fillings.

Leather-Look Pipe Pouch for 2 pipes Brown

Reviews
joost a v. 29-05-2018 09:48

zo merk je, dat een klant gewaardeerd word . en op een ouderwetse manier de klant is koning

Big Ben Pipe Cleaners White with Thorn

Reviews
Ton P. 07-05-2018 18:40

Prima spul doet wat het doen moet

Big Ben Pijpragers Gekleurd

Reviews
Gerard K. 24-03-2018 09:12

Een handige pijp tool, ik ben er blij mee.

Peterson Pipe Tool

Reviews
Ruben Strubbe 14-02-2018 17:43

Ruime kwalitatieve draagtas voor pijpen en tabak.
Zeer aangenaam verrast van de bijgeleverde pijpragers en aansteker!

Big Ben Pipe Bag Black Leather (4p.)

Reviews
Karel 06-01-2018 13:29

Zo blij dat de Tattoo pijp weer opnieuw op de markt is. Ik heb door de jaren heen overal gezocht of er nog ergens een in een tabakswinkel op een stoffige plank lag, maar dat was mij niet gelukt. Ik hoop dat er ook nog een geel en/of een paars exemplaar komt, want ik hou wel van een kleurtje. Ideale tabakspijp voor het korte rookmoment, helemaal in deze periode als je ergens buiten moet gaan roken.

Smoking Pipe Tattoo

Reviews
André B. 04-12-2017 12:03

Geweldig pijpje, mijn eerste is ruimschoots versleten. Maar kon niet aan een nieuwe komen. nu bestelt bij Haddocks pipeschop. Dik tevreden zeker een aanrader voor kortere rookmomenten.

Smoking Pipe Tattoo

Reviews
Gert-Jan H. 20-11-2017 11:50

Ideaal om de oude tabakspijpen van mijn overleden opa schoon te maken. De ijzerdraadjes in deze ragers halen een hoop troep los. Super!
Big Ben Pipe Cleaners White with Thorn

Reviews
Benny M. 05-11-2017 13:12

Mooie, lichte, goed rokende pijp. Zeker zijn geld waard! Ideaal voor starters.

Smoking Pipe La Pipa

4.65 sterren op basis van 44 beoordelingen