• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Jean Claude Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Robert B. 25-10-2020 17:34

Mooie pijp kheb lang getwijfeld maar heb hem uit eindelijk geretouneerd de rede was dat het mondstuk een soort van parelmoet effect heeft en hij dus veranderd van kleur vond het erg mooi en apart alleen zelf vond ik hey storend hij naar het roze neigde echter is het mooi te zien hoe ie veranderd voor iemand die daar wel van houd

Reviews
Nathanaël W. 27-09-2020 16:17

Goede website en goede service. Ik ben heel blij met de conditie waarin de pijp bij mij aan kwam. De pijp rookt goed en is prachtig! De meerschaum inlay complimenteerdt de tabak blend.

Smoking Pipe Jean Claude Meerschaum Inlay

Reviews
valentin c. 19-02-2020 16:15

Goed met een beetje Google kom je aan veel info over hoe je een pijp rookt en dan is een starters pakket geweldig

Starterset Pipe Jean Claude Red Brown

Reviews
Joseph B. 03-01-2020 17:34

Goede kwaliteit en snelle levering. Een aanrader voor elke pijproker

Starterset Pipe Jean Claude Red Brown

Reviews
Kees V. 20-02-2019 10:15

Ruige pijp die ook nog eens heerlijk rookt voor een eerlijke prijs!

Smoking Pipe Jean Claude Olive Sand

Reviews
B.K. 12-02-2019 10:00

Zojuist deze prachtige set cadeau gekregen. Ik wilde graag starten met pijproken en met deze box kan ik gelijk beginnen. Ik ben benieuwd hoe het mij bevalt. Nog bedankt voor de ectra pijpragers.

Reviews
Gerben 11-02-2019 09:54

Het was heerlijk om eens een pijp van olijven hout te roken. Het geeft inderdaad een iets zoetere smaak. En voor het geld hoef je het niet te laten, want het is echt goedkoop.

Smoking Pipe Jean Claude Olive Sand

Reviews
Marcel M. 03-02-2019 15:26

Op zich een mooie pijp gezandstraald en niet gelakt. Ik heb hem behandeld met olie zodat er geen vlekken op komen. Toch maar één ster en wel hierom: De kamer waar het filter in zit is te kort, hierdoor zit er een kier tussen mondstuk en pijp. Bij levering was het wel aangesloten. Dit had je moeten merken toen er foto's van gemaakt werden. Het aanwezige filter dat er in zat was ook helemaal ingedrukt. Ik ga hem dan maar zonder filter roken. Toch verwacht je een betere kwaliteit qua bouw. In dit geval is goedkoop geen duurkoop.

Smoking Pipe Jean Claude Olive Sand

Reviews
Gerrit N. 26-08-2018 11:02

Mooi pijp. De kleur had ik iets lichter verwacht en de kromming ook. Verder prima.

4.2 sterren gebaseerd op 9 beoordelingen