• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Giordano Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
E.C.R.E.M. C. 14-04-2020 00:34

Toen ik de pijp uitpakte sloeg de schrik mij om het hart. Deze pijp was wel erg klein! Maar eerlijk is eerlijk: de kop had een binnendiameter die de zelfde was als van mijn grootste pijp. Naarmate ik mijn nieuwe aanwinst inrookte werd hij steeds sympathieker, en inmiddels begint het formaat te wennen. Het zou mij zelfs niet verbazen als dit exemplaar het ooit zal schoppen tot de status van "mijn beste pijp". En dan moet je van goeden huize komen. Bijvoorbeeld van Haddock's uit Maastricht.

Smoking Pipe Giordano 14637

Reviews
Monika B. 16-08-2019 15:15

a very nice pipe!

Smoking Pipe Giordano Tricolore 14817

Reviews
Christian R. 13-07-2019 09:56

Mooie pijp met bijzondere kleur en afmeting, voor een mooie prijs!

Handzaam cavendish formaatje dat bij het inroken al een prettige ervaring geeft.
Wat mij betreft een aanwinst voor beginner en gevorderde liefhebber ...

Smoking Pipe Giordano Tricolore 14815

Reviews
hb d. 06-03-2019 11:33

Super mooie pijp, en hij rookt heel fijn!

Smoking Pipe Giordano Chiara Natur 14684

Reviews
Marc C. 29-09-2018 08:27

Lovely little pipe with its flashy yellow colour. I do not know how it smokes because I do not smoke my pipes cuse cancer.

Reviews
Dima N. 03-09-2018 14:03

This is one of the two shapes of Girodano Piave that I have. What I write below is true for both.

The pipe is very small. The bowl is only 22mm, which, for me, was a very rare and desired find. It is not often that a 9mm filter enthusiast can find a small companion pipe to smoke.

What is perceived as the flame-grain-like surface is in fact very peculiar etching and staining. In my view, splendid. Alas, to my knowledge only three shapes of this series exist. Were it more, I would definitely take this opportunity to gather a pseudo matching grain 7-day set.

The pipe is a great smoker. I am very sensitive towards bowl carbonisation as it often has undesired taste. In this case it's inoffensive. The drilling is good. No additional work on the mouthpiece was needed.

Reviews
Peterje 09-06-2018 13:43

Perfecte tabakspijp voor een heel aardige prijs. Voor die kwaliteit hoef je geen duurdere pijp te kopen. De merknaam is weliswaar niet bekend, maar je hoeft de naam dan ook niet te betalen. Ik ga gelijk nog 2 stuks bestellen.

Reviews
Jenny L. 20-01-2018 12:45

Ik heb deze rookpijp als cadeau voor mijn man gekocht. Hij was er uitermate tevreden over, hij kon zich niet voorstellen dat deze pijp zo goedkoop was. Hij had nog nooit eerder van Giordano gehoord, maar hij is helemaal overstag en wil graag ook andere pijpen van dit merk proberen. Maar hij moet nog even wachten, met vaderdag zal ik weer een mooi exemplaar voor hem uitzoeken. Ik denk dat ik dan voor een glad model ga.

Groetjes, Jenny

P.S. Nog bedankt voor de snelle levering en de gratis ragers, filters en aansteker.

Reviews
Benny M. 26-12-2017 12:08

Mooie grote, zware pijp. Super pijp voor een kleine prijs!

Reviews
Bruno S. 24-12-2017 16:22

Nog beter dan op de foto! Mooi en wel afgewerkt pijp; heel tevreden.

Reviews
Benny M. 13-12-2017 21:02

Heel mooie pijp. Mooi afgewerkt.
Top pijp uit Italië.

4.9 sterren gebaseerd op 11 beoordelingen