• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Design Berlin Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Danny V. 09-02-2019 07:56

Mooie pijp.Ligt goed in de hand.

Smoking Pipe Design Berlin Gotha 304

Reviews
Ivan B. 18-09-2018 20:36

I have several pipes Design Berlin and I am pleased.
I thought this model was bigger, but I'm pleasantly surprised by the size and craftsmanship.
I highly recommend.

Reviews
Willem H. 30-08-2018 17:02

Echt een pijp voor onderweg. Niet al te groot, ligt lekker in de hand en is goed voor een klein uurtje rookgenot. Mooi vormgegeven. Jammer dat dit model niet in een grotere uitvoerig te krijgen is.

Reviews
Klaas v. 14-07-2018 11:55

Ik heb al een paar DB pijpen en toen ik de Berlin Hunting serie Turban zag heb ik deze besteld.
Kwam in zeer luxuzieuxe verpakking en de pijp ziet er zeer goed uit. Even de tijd genomen om in te roken en hij rookt geweldig. Dit zal niet mijn laatste DB pijp zijn.

Reviews
Benny M. 08-07-2018 19:15

Mooi afgewerkt.
Prima voor een prima prijs !

Reviews
7kol63*h 16-05-2018 11:25

Awesome pipe, smokes very well! Thanks for the fast transaction and free gifts.

Reviews
M.F. B. 29-04-2018 17:18

Prima pijp voor zo'n lage prijs. Jammer dat het mondstuk gesloten was, waardoor ik die heb moeten vervangen.

Reviews
Heinz P. 20-03-2018 17:59

Nice sandblasted pipe , Nice yellow black mouthpiece ans robust

Reviews
Benny M. 02-01-2018 17:07

Prachtige mooi afgewerkte pijp. Beschikt over " the famous twin bore system".
Rookt heerlijk voor een kleine prijs.

Reviews
Frans D. 15-11-2017 19:23

Een bijzonder mooie pijp ,zowel wat vormgeving ,kleur als afwerking betreft. Hoewel geen extreem kleine pijp toch niet zwaar. Rookt erg lekker. Aanrader !

Opmerking Haddocks:
Deze review is gegeven voor Pijp Design Berlin Starline 306
Dit geeft natuurlijk deels een idee van de kwaliteit van de fabrikant weer.

Reviews
JLouis51 22-03-2017 20:24

Very nice place to buy my meds. Staff was very friendly and the prices are competitive. Location was convenient to get to. I would advise anybody to give them a try!

Reviews
Angelos Tassopoulos 21-07-2016 12:33

5 sterren geweldig

4.5 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen