• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Chacom Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
M.F. B. 06-11-2020 17:02

Uitstekende pijp van de bekende Chacom-kwaliteit. Altijd perfect.

Smoking Pipe Chacom Salsa 33

Reviews
Hub D. 13-10-2020 19:23

Fantastische pijp. Rookt erg goed. Ligt goed in de hand. En weer een geweldige service van Paul.
Een pijp koop je bij Haddocks.

Smoking Pipe Chacom Anton Designed by Tom Eltang Grey

Reviews
Nigel G. 05-10-2020 13:01

Very pleased with the pipe and the quick service. I would very happily buy from this supplier again.

Smoking Pipe Chacom Nature 337c

Reviews
Francois M. 03-10-2020 10:54

Superb Poker Pipe, well finished. The design of it and the quality of materials are super nice.

Smoking Pipe Chacom Jurassic 155

Reviews
Ruben F. 12-08-2020 01:44

Prachtige pijp die fantastisch rookt.

Smoking Pipe Chacom XV

Reviews
Guy V. 22-07-2020 10:49

Supergoede service! Bedankt voor het bruikbare geschenk!

Smoking Pipe Chacom Tacon 40

Reviews
C.T. B. 20-07-2020 10:57

precies wat ik verwachtte, licht en prima kwaliteit

Smoking Pipe Chacom Balitik 42

Reviews
walter R. 13-06-2020 14:01

mooi design
handig en niet te zwaar
tevreden
Smoking Pipe Chacom Oscar by Tom Eltang Brown

Reviews
joris v. 13-06-2020 11:04

zeer licht en de pijpensteel komt niet los,wat ik wel voor heb met een butz choquin

Smoking Pipe Chacom Smooth Billiard

Reviews
Jens S. 12-06-2020 17:21

Meine erste Chacom – großartig! Eine Verarbeitungsqualität, wie ich sie lange nicht in Händen hatte.

Smoking Pipe Chacom Deauville 996

Reviews
Bultinck Bjorn 11-06-2020 09:55

Snel geleverd en klein cadeautje ontvangen.
Enkel een klein détail. Op de foto ziet de pijp er zwart/grijs met witte aderen uit. Hij is eigenlijk meer naar de blauwe kant. Dus zacht blauw met witte aderen. Waarschijnlijk door de flits, maar toch misleidend. Vind hem wel mooier in het zacht blauwe.
Smoking Pipe Chacom Atlas Marble 863

Reviews
lemmy v. 25-05-2020 08:55

zeer leuke pijp
Smoking Pipe Chacom Bienne 95

Reviews
Arno v. 10-05-2020 17:50

Je bent me net voor Paul. Ik wilde toch wederom mijn complimenten geven. Snelle levering alles compleet met extraatje. Top. De pijp bevalt uitstekend, best wel goed voor die prijs. En als ervaren pijproker, meer dan 40 jaar, heb ik wel enige ervaring

Smoking Pipe Chacom Montmartre 186

Reviews
rein l. 05-05-2020 16:36

Small sized, so for me ideal for a quick inbetween smoke.

Smoking Pipe Chacom Turbo 918 Smooth

Reviews
Laurent K. 20-03-2020 16:00

Very nice and comfortable to smoke... This is a great pipe for the price... I recommend...

Smoking Pipe Chacom Tacon 99

Reviews
R.G. T. 29-02-2020 19:04

goede kwaliteit.

Smoking Pipe Chacom Golden Grain 271

Reviews
Werner B. 25-02-2020 19:51

Zeer mooie pijp, rookt ook goed. Blijft goed branden. Ook goed verpakt met nog een paar extra's erbij gestoken. Zeer tevreden.

Smoking Pipe Chacom Carbone 944

Reviews
M. W. 10-02-2020 16:47

mooi klein en uiteraard ook de kwaliteit van Chacom.vlot geleverd en mooi verzorgd.heerlijk pijpje voor tussendoor en voor op reis.

Smoking Pipe Chacom Little 1824

Reviews
Nico S. 07-02-2020 18:54

Erg mooie robuuste pijp. Goed afgewerkt.

Smoking Pipe Chacom Rustic XL 235

Reviews
Frans L. 30-11-2019 16:20

Een prachtige gemaakte pijp
Heerlijk om, op je gemak van te genieten.

Smoking Pipe Chacom Auteuil 310

Reviews
Axxor J. 28-10-2019 15:58

Zeer keurig en snel verzorg. Met leuke attentie. Ongelooflijk ruime keuze!
Word zeer gewaardeerd.

Smoking Pipe Chacom Bienne 40

Vriendelijke groet,
E.H. Manders

Reviews
J.L. 26-10-2019 10:31

I received it the other day and I love the pipe! I didn't get taxed either yay. Also, thank you for all the extras I really appreciate it!

Reviews
George T. 10-09-2019 23:23

Very nicely crafted and the color is perfect.

I do have a question. Does the stem detach, and if so, how do I get it loose?

Smoking Pipe Chacom Reverse Calabash Rustic

Reviews
Guy V. 14-07-2019 10:05

heel goed

Smoking Pipe Chacom Salsa 42

Reviews
Gerrit V. 08-07-2019 17:55

Mooie pijp , ligt goed in de hand en mooie afwerking ! Ook zeer goede service van Paul, waarvoor dank .

Mvg Vanspauwen Gerrit

Smoking Pipe Chacom Montmartre F3

Reviews
Guy V. 20-05-2019 10:14

zeer goed

Smoking Pipe Chacom Churchill Smooth 42

Reviews
Guy V. 06-04-2019 10:30

très bien

Smoking Pipe Chacom Montmartre 43

Reviews
Ralf S. 20-03-2019 12:36

The shape and handling of the pipe are wonderful. A beautiful small form which is very well processed. Service from Haddocks was perfect.

Smoking Pipe Chacom Vincennes 248 Smooth

Reviews
Bert M. 17-03-2019 17:12

Fijne pijp

Smoking Pipe Chacom Punch 340

Reviews
T. v. 17-02-2019 23:05

Een prima, lichte pijp met betrekkelijk kleine kop. Een heerlijke tussen de bedrijven door te roken pijp.

Smoking Pipe Chacom Old Briar 106 Acajou

Reviews
Ralf S. 22-01-2019 14:07

What should I say: Harmonious matt colouring; charming charisma, clear lines and perfect workmanship. I would buy it again.

Smoking Pipe Chacom Nougat 275 nat.

Reviews
Rudy C. 18-01-2019 09:23

mooie pijp, licht goed in de hand.
Zeker oke voor prijs en kwaliteit.
Ook de service en de klantvriendelijkheid ben ik zéér tevreden over.

Smoking Pipe Chacom Tacon 99

Reviews
Isabel De F. 18-12-2018 07:41

is for Christmas ....I must wait untill 25 Dec .for open

Smoking Pipe Chacom Baroque 521

Reviews
Robert D. 08-12-2018 16:55

Lichte pijp, goed voor een kort rookmoment

Smoking Pipe Chacom New Star 520

Reviews
Konstantinos 09-11-2018 10:49

The name chosen for the series is quite appropriate! The surface of the bowl comprises black with grey-braun colour patches to produce an effect resembling the skin colour of older elephants. An effect much to my liking. A warning here: photos taken using flash photography won't always reproduce the colours of the bowl accurately. The semi matte surface finish of the bowl provides for a pleasant tactile feel to the hand.
The capacity of the chamber is on the high side and will ensure a prolonged smoking session. The walls of the chamber are of regular but not excessive thickness. Depending on the choice of tobacco, one may have to pace his smoking to avoid overheating.
The overall quality of manufacture is beyond reproach. The camberland mouthpiece compliments the bowl nicely. I am a fan of the cumberland. The saddle mouthpiece reduces the overall weight of the pipe and combined with a moderate length makes the pipe suitable for smoking on the go.
The provision of a "converter" from a 9 mm filter down to a 3 mm condencer or no-filter is a nice touch.
Five stars for me.

Reviews
Julien F. 28-09-2018 12:17

Very beautiful, pleasant smoking when the metallic filter is removed.

Reviews
Arnoud F. 25-08-2018 18:06

Altijd een zeer aangenaam en prettige rookervaring met deze pijp. Hij ligt perfect in de hand en staat borg voor kwaliteit. Vandaar 5 sterren.

Reviews
BGA v. 25-08-2018 08:44

Prettige pijp voor een prettige prijs en prima service!

Reviews
Gregory D. 23-06-2018 14:57

Simply stunning.

Reviews
Jens V. 04-06-2018 10:16

zeer mooie aangename pijp. ben er zeer tevreden van.

Reviews
Robert P. 02-06-2018 12:35

MOOIE PIJP .EENS INGEROOKT KAN IK PAS MEER ZEGGEN OVER DE KWALITEIT

Reviews
Inge D. 28-05-2018 19:14

Schitterend pijpje.
Echter na sigaren gerookt te hebben ben ik aan het oefenen rustig een pijp te roken.
Samen met de juiste tabak gaat ie zeker mee in de broekzak.

Reviews
polik09iuytr567 19-05-2018 16:08

Ik heb vaker Chacom rookpijpen gekocht, ditmaal een iets duurder exemplaar. Ze roken altijd goed en ik heb nog nooit een probleem gehad, maar mijn nieuwe pijp is inderdaad mooier en veel beter afgewerkt. Deze pijp, alsook de service van Haddocks is absoluut 5 sterren waard. Ik zal hier zeker vaker pijpen kopen.

Reviews
BGA v. 31-03-2018 14:31

Prima pijp voor goede prijs, vlotte levering en goede communicatie.

Reviews
T.C. 16-03-2018 10:51

Geweldige pijp, ik heb deze pijp ook en ben uitermate tevreden. Een nadeel voor mij, ik heb € 69,95 betaald en ik had geen extra artikelen erbij. Bij Haddocks is deze maar 54,99.

Reviews
Arian W. 10-03-2018 20:06

voor het geld? geweldige pijp, mooi afgewerkt en zeker een juweeltje om te zien. Rookt beter dan de meeste van dit geld en de foto doet dus echt geen recht aan hoe mooi hij is.

Reviews
Ruben Strubbe 14-02-2018 17:39

Enkele kleine beschadigingen aan de bowl, en dit out of the box.
Het mondstuk zit ook losser op de pijp dan ik gewend ben. Nu ook wel verre van het duurste model op de markt dus ik besef wel dat ik de kwaliteit krijg die ik betaal.
Alleen jammer van de kleine beschadigingen, vandaar de 3 sterren.
Verder voor een beginneling pijproker wel een aangename ervaring. Geen te zware pijp en dus gemakkelijk in de mond te houden.
Ondanks het gebogen model en beperkte ervaring vrij gemakkelijk gaande te houden.
Niet onmiddellijk ontevreden van mijn aankoop, maar ook geen warme aanbeveling wat mij betreft.

Reviews
Marc H. 02-02-2018 18:44

heel mooi, iets te klein om te hanteren, maar ik had de maten maar moeten checken op de site, eigen schuld, maar toch blij met dit cadeau van echtgenote...!

Reviews
Thomas B. 23-01-2018 18:53

Delivery was fast and I like what I got.
I love the shape of this pipe and the finish is very good.
Even inside the bowl there were no flaws and I'm glad
that they don't use one of these coatings.
This pipe will surely become one of my favorites.

Reviews
John H. 24-12-2017 11:32

Value for money! Fraai afgewerkte pijp, lekker dikwandig. Ik heb hem gekocht voor flakes en broken flakes. Wordt zonder filter gerookt, ook het metalen deel heb ik eruit gehaald. En maakte Chacom ooit niet de pijpen voor Davidoff?
Aanrader!

Reviews
Stephan H. 14-12-2017 21:35

Beautiful pipe and outstanding service from Haddocks Pipeshop with some nice free gifts.
Thank you!

4.8 sterren gebaseerd op 51 beoordelingen