• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reviews voor Butz-Choquin Pijpen

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Kjell O. 22-06-2020 19:47

A very nice pipe, easy to smoke.
I'm usually smoking bigger pipes but this semi-nosewarmer was a nice surprise.
Will return to Haddocks when in need of another pipe / Kjell
Smoking Pipe Butz-Choquin Mignon Black 1789

Reviews
Kees T. 22-06-2020 11:23

Topper, zowel qua vorm, uiterlijk als rookplezier. Ligt fijn in de hand. Pijp van het jaar van BC voortaan in de gaten houden. Kwaliteit!
Smoking Pipe Butz-Choquin Pipe of the Year 2015 Smooth

Reviews
Peter E. 19-06-2020 15:47

The pipe is darker than in the picture, doesn't matter, the matte finish is the same. It still feels smooth to the touch. I like larger pipes like this one, they smoke softer, cooler - and longer.

Smoking Pipe Butz-Choquin Magnum 1140

Reviews
joris v. 06-06-2020 14:35

de pijp oogt mooi maar het mondstuk beweegt of is "slapjes"; ik had beter verwacht;voorts rookt ze aangenaam
Smoking Pipe Butz-Choquin Atlantic 1568

Reviews
Neil L. 10-04-2020 17:34

Beautiful pipe, even better than the photographs. The colours are deep and rich. Very light in the hand. I have to say the quality of the finish is excellent.
It's also a bonus when you know the pipe you are getting is the one in the pictures.
Quality of customer service is, as always, excellent. VIP in every way.

Smoking Pipe Butz-Choquin Moonlight 1334

Reviews
Paul H. 22-02-2020 16:52

Deze pijp rookt heerlijk zacht en brandt volledig op. Top
De bijbestelde tool, ter waarde van 1,50€ stak wel niet in het pakketje. Niks erg, ga ik niet moeilijk over doen.

Smoking Pipe Butz-Choquin TM 1775

Reviews
m. w. 26-11-2019 17:28

Nette pijp,netjes afgewerkt.Moet hem nog verder inroken maar rookt precies zoals ik het goed vind.

Smoking Pipe Butz-Choquin Rodeo 1333

Reviews
Wilhelm B. 13-11-2019 15:34

Nice bent as expected, fast delivery and thank to you for the practical gift.

Smoking Pipe Butz-Choquin Ring Grain

Reviews
Koen D. 10-09-2019 14:32

Super in orde

Smoking Pipe Butz-Choquin Supermate 1304

Reviews
Bonnie V. 07-04-2019 19:17

Zeer tevreden ligt goed in de hand,
mooie kwalteitsprijs verhouding.

Smoking Pipe Butz-Choquin Camouflage 1771

Reviews
Dirk M. 15-01-2019 10:28

Aangenaam rokende pijp. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Smoking Pipe Butz-Choquin TM 1304

Reviews
R. S. 05-01-2019 10:13

Hij had iets zwaarder en langer mogen zijn maar verder een prachtige pijp die lekker rookt!

Smoking Pipe Butz-Choquin Panthere 1700

Reviews
Nabih M. 30-09-2018 21:09

Parfait. Livraison très rapide et article conforme.

Reviews
J.J.C. S. 26-08-2018 17:11

een fantastische pijp. Mooi afgewerkt en degelijk

Reviews
Marc C. 17-08-2018 21:44

Not really as red coloured as I would have liked but nevertheless a nice looking light little pipe.

Reviews
Marc C. 02-08-2018 11:31

A nice and lovely little pipe. Light in mouth and beautiful blue color.

Reviews
Harry F. 13-03-2018 19:56

beautiful pipe...light weight ...feels great in the hand....and it takes a filter!!

Reviews
HF 12-03-2018 20:32

I received the pipe today.....Thank you!

And as always, thank you for the extras.... They are very much appreciated.

Best Regards

Reviews
Benny M. 28-01-2018 17:26

Heel mooi afgewerkte pijp.
Rookt heerlijk.
Zoals steeds bij Haddocks, snelle levering naar Belgie.
SUPER SHOP !!!

Reviews
Benny M. 01-11-2017 13:47

Heel mooi groen en mooi afgewerkte pijp.
De kop heeft een kleinere inhoud -> perfect voor een snelle puff !
Geen probleem om met een pijprager door héél het rookkanaal te komen.
ROOKT HEERLIJK

Opmerking Haddocks:
Deze review is gegeven voor Pijp Butz-Choquin Rio Green 404
Dit geeft natuurlijk deels een idee van de kwaliteit van de fabrikant weer.

4.75 sterren gebaseerd op 20 beoordelingen