• All products are added to your cart.

Reviews for Peder Jeppesen Pipes

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Arie W. 04-04-2021 17:36

Dit is mijn eerste Neerup en het zal de laatste niet zijn. Wat een verrassing, hij ligt goed in de hand en hangt goed in de mond. Het mondstuk is perfect (niet te dik). De rookkwaliteit is uitmuntend. Zeker 2 à 3 uur afhankelijk van de tabak.

Smoking Pipe Neerup Structure Grade 2
Bedankt Neerup, bedankt Paul!

Reviews
Raphael G. 03-03-2021 11:49

This is a hell of a pipe.
Peder Jeppesen is a genius on the woodturner and an inspiring person to. Love to smoke this beauty.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 3

Reviews
Philippe-Jean P. 01-03-2021 11:03

Very beautiful pipe received today.
With my best regards
Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 3

Reviews
Arno v. 04-12-2020 22:34

Mooi vormgegeven pijp, nu 2x gerookt en voldoet prima.
Goede service Paul ook nadat we ivm vertraging post.nl telefonisch hebben overlegd. Dikke pluim

Smoking Pipe Peder Jeppesen Grade 2

Reviews
Christoph K. 20-07-2020 12:17

A beautiful handcraftet pipe and great to smoke.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 2 Noah

Reviews
Christoph K. 10-07-2020 20:27

A wonderful pipe, great to smoke.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 2

Reviews
Dylan B. 11-06-2020 16:50

Enorm mooie pijp die héél droog en koel rookt. Ben er héél blij mee. Exact wat ik zocht.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 3

Reviews
Willy D. 11-05-2020 22:00

Na rijp beraad beslist om eens een andere " Deen " te proberen . Volumineuze kop , tamelijk zwaar maar dat was me bekend . Na het inroken en
ontdekken van de specifieke rookeigenschappen van deze pijp , ben ik tevreden met mijn aankoop .En ze oogt nog veel mooier dan op de foto .

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 4

Reviews
Lydia M. 20-03-2020 17:32

Fantastic, was brought as a gift for a loved one. She is very happy with it! Beautiful pipe, very quick delivery, got some little extras with it-great service!! Thank you

Smoking Pipe Neerup Grade 2 Harvest Moon

Reviews
Roel D. 31-07-2019 13:36

Ook deze pijp is bijzonder.
Ook de mondstuk is erg mooi.
Dit komt natuurlijk bij mijn verzameling.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Grade 2

Reviews
Alexander E. 11-03-2019 13:04

Wat het roken betreft kan ik nog niet over oordelen ben nu 2 andere pijpen aan het inrolen. Daarom maar 4 sterren dit is mijn bevinding van hoe de pijp voor mij in de hand ligt de mooie afwerking het model kortom op het inrolen na voor mij een verdiende 4 sterren. Als ik de pijp over een maandje heb ingerookt kom ik er op terug.

Smoking Pipe Neerup Classic Grade 3

Reviews
Arnoud F. 14-12-2018 17:22

De artistieke en esthetische insteek van deze elegante pijp zorgt voor een zeer aangenaam rookgenot en is daarom zeker zijn 5 sterren waard.

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 2

Reviews
István P. 06-11-2018 13:38

My pipe is arrived, and very beautiful! Thank you!

Smoking Pipe Peder Jeppesen Ida 2

Reviews
P.C. B. 17-07-2018 23:13

Op de eerste plaats natuurlijk een prachtige vormgeving, deze pijp. En om de waarheid te zeggen: daar kocht ik hem ook voor. Het was meteen de eerste keer ooit dat een nieuwe pijp geen Peterson werd. En ook de eerste keer dat ik een pijp kocht die specifiek is gebouwd voor filters.

Het inroken moet natuurlijk aandachtig gebeuren, met de diepe bowl die deze pijp kenmerkt. Maar dat is geen straf: de pijp ligt lekker in de mond en in de hand. Het verrassend geringe gewicht speelt ook een rol in de prettige omgang.

Ik ben bijzonder benieuwd welk karakter de pijp straks zal laten zien, als hij eenmaal goed is ingerookt. Het eerste inroken stemt me alvast hoopvol. Om het allemaal samen te vatten: een bijzonder fraaie pijp voor een verrassend kleine prijs, daar komt het op neer.
Nu alleen nog uitvinden of er aan reserve- mondstukken valt te komen...

Reviews
Pipe-Girl 19-02-2018 15:56

Well done!

Reviews
Ab K. 20-01-2018 15:05

Dit is pas een echte topper! Jeppesen is echt het einde. Een tabakspijp voor echte mannen. Klinkt een beetje als een RTL slogan, maar toch is het zo.

Reviews
Ab K. 20-01-2018 15:01

Aan Peter: Neerup=Jeppesen! Trouwens een mooie pijp die je gekocht hebt

Reviews
Peter N. 19-01-2018 18:50

De pijp is mooi. Maar het is geen Peder Jeppesen het is een Neerup. Dat staat op de pijp.
Van het ontwerp zou ik direkt geloven dat ze van Jeppesen is

4.9 stars based on 18 reviews