• All products are added to your cart.

Reviews for Erik Nording Pipes

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Willy D. 30-08-2020 22:37

Een probleempijp werd door de Italiaanse producent als "wrongly drilled"
beschouwd en door de goede zorgen van Paul/Haddock's pipeshop vervangen. Mijn keuze viel dan op deze E. Nording pijp die mooi oogt en vooral
lekker rookt . Momenteel een sterk aromatische P. Winslow nr 1 , die je heel rustig moet roken om een " hete pijp " te vermijden ( wat aan de tabak ligt ).
Zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst .

Smoking Pipe Nording Hold Em Ace

Reviews
DUNCAN S. 18-05-2020 11:01

I will admit I did not realise there was artwork printed .on the pipe - a picture of a golfer - but thought some remarkable staining had been done. Eryk Nording apparently has a secret Process that applies this. It is a beautiful pipe

Smoking Pipe Nording Freehand Harmony

Reviews
Alexander E. 22-11-2019 21:01

wederom een mooie pijp als ik deze ga inroken weet ik zeker dat deze pijp voor mij zijn 5de ster gaat verdienen

Smoking Pipe Nording Cut 3 Freehand

Reviews
Danny V. 14-11-2018 09:08

Mooi design,stevig,kwaliteit.

Smoking Pipe Nording Hold Em Ace Spigot

Reviews
Melegh G. 08-11-2018 18:19

Amazing beuty, ancient rustic masterpiece. Very easy and joyfull to smoke with it...
Menge tack, Erik and Haddocks:))
Best regards:
Gergő

Smoking Pipe Nording Freehand Signature

Reviews
Robert Michael P. 26-05-2018 07:43

An extraordinary pipe from Erik Nording, looks good, something special. It's a colorful addition to my collection.

Reviews
Ngoc D. 04-03-2018 23:38

The pipe itself is splendid. The form allows firm grasp, and the surface is a delight to touch on.

Reviews
Pascal P. 06-01-2018 23:02

Lang heb ik over de aanschaf van deze pijp moeten nadenken. Het leek wel of ik de pijp maar in en uit mijn winkelmandje bleef doen en halen... Maar met de laatste actie van Haddocks en een verdiepingsslag op Internet naar de achtergrond van deze pijp toch maar de knoop doorgehakt en de bestelling doorgevoerd... En gelukkig! Wat een prachtexemplaar, waar de foto’s eigenlijk geen recht aan doen. Een niet te diepe kop, mooie lengte, niet te zwaar, een prachtige tekening in het hout (welke aan de onderkant wat breder is) en de ragertest met glans doorstaan. Evenals de eerste rookbeurten... Bij de ragertest moet de rager als deze in de steel wordt gestoken, zonder moeite tot in de kop van de pijp uitkomen... Zonder filter natuurlijk ;-). Ook het Spigot systeem bevalt mij (na dit bij de nodige Peterson’s te hebben ervaren) uitermate goed. En bedankt Paul voor wederom een perfecte levering!


Pascal

4.65 stars based on 8 reviews