• All products are added to your cart.

Reviews for Big Ben Pipes

Image 1 / 1
€0,00
Reviews
Jamal T. 20-07-2020 12:48

Thanks.

Smoking Pipe Big Ben Sylvia 867 White

Reviews
Ruben v. 03-07-2020 14:05

Mooie pijp

Smoking Pipe Big Ben Jade 402

Reviews
E.C.W. v. 24-06-2020 13:14

Mooie vormgeving, rookt heerlijk

Smoking Pipe Big Ben Tiffany White

Reviews
mario a. 14-06-2020 20:44

big ben de beste

Smoking Pipe Big Ben New Classics pure 403

Reviews
E.C.W. v. 07-06-2020 10:43

Je moet even wennen aan de omvang maar hij rookt fantastisch, zeer aan te bevelen!!!
Smoking Pipe Big Ben Giant XL Black 401

Reviews
M H. 23-05-2020 23:43

erg tevreden, ben er blij mee.
Smoking Pipe Big Ben Souvereign Cafe 933

Reviews
Mike v. 10-05-2020 21:04

Genietmomentje

Smoking Pipe Big Ben Mistral Smooth 001

Reviews
Gerben v. 10-05-2020 18:05

Een prettig in de hand liggende pijp, van het kleinere formaat. Perfect voor de wat zwaardere tabakken

Smoking Pipe Big Ben Phantom TwoTone Grey 410

Reviews
Guido V. 05-05-2020 12:49

Beste,
Ondanks het uitzoeken via internet, heb ik een goede keuze gemaakt, een aangename pijp.
De snelle levering hebben dit tot een aangenaam avontuur gemaakt. Tevens bedankt voor de kleine attentie.
Groetjes,
Guido

Smoking Pipe Big Ben Lectura tan 516

Reviews
Gerard K. 03-05-2020 19:17

Mooie pijp, rook heerlijk. Dik tevreden

Smoking Pipe Big Ben New Classics 515

Reviews
J.M. d. 02-05-2020 17:49

Snelle levering, goed verpakt, veel extra's (pikpragers en filters en pijptool) dank!

Smoking Pipe Big Ben Nairobi 981

Reviews
J.H. A. 28-03-2020 17:38

De Big Ben Caribic 223 is een echte kwaliteitspijp. Hij ligt goed in de hand en rookt zeer prettig. Hij moet nog wel 'rustig' worden in gerookt. Een aanrader.

Smoking Pipe Big Ben Caribic 223

Reviews
Rudi V. 25-03-2020 16:41

Snelle levering, correct, en leuke gadgets bijgekregen zoals extra filters, pijpenragers en een mooi driepotertje. Bedankt. Ik heb al een nieuwe bestelling gedaan. ;-))

Smoking Pipe Big Ben Experiment Marmor White

Reviews
Mats P. 17-03-2020 13:59

This is a fantastic pipe! What a quality!
I´m very satisfied and pleased!
Greetings Mats

Smoking Pipe Big Ben Silhouette 242

Reviews
Nico N. 12-03-2020 10:37

Tevreden,goed ingepakt,

Smoking Pipe Big Ben Experiment Blue Bright

Reviews
David M. 09-03-2020 17:59

Great quality pipe, especially with 21 MM bowl!

Smoking Pipe Big Ben Souvereign tan 302

Reviews
Hans L. 24-02-2020 16:38

Heerlijk rokende Big Ben, die een goede smaak heeft. In mijn belevenis smaken de verschillende merken anders. Deze Big Ben is een aanwinst waar ik van geniet. Geen vijf sterren omdat ik van rechte pijpen houd, deze is iets gekromd. Misschien ben ik daar een pietlut in, maar ik denk dat deze uitvoering recht nog mooier zou zijn.

Smoking Pipe Big Ben Mavyn Tan Matte

Reviews
James T. 20-02-2020 19:02

Very nice pipe. The color and finish are beautiful. Can't wait for a nice day to start using it!

Smoking Pipe Big Ben Tiffany Orange

Reviews
Joost v. 08-02-2020 15:48

Prachtige pijp met een mooie uiterlijk.
Kwalitatief hoogwaardig product, rookt koel en ligt heel prettig in de hand.

Smoking Pipe Ben Dutch Master Two Tone Green 008

Reviews
M.F. B. 28-01-2020 16:52

Mooie, betaalbare pijp. Rookt prima.

Smoking Pipe Big Ben Bruyere DeLuxe 529

Reviews
Konstantinos V. 27-01-2020 16:15

True to its name ! The grain is exceptional. A compact & light pipe with a very good all round finish. Yet the moderate dimensions do not copromise the capacity of the bowl. It can a accommodate a fair amount of tobacco (medium+). Based on past experience with the Super Grain pipes, it should make an excellent smoker. Strongly recommended.

Smoking Pipe Big Ben Super Grain 445

Reviews
meeuwis s. 04-01-2020 20:14

eens een big ben altijd een big ben prima geregeld

Smoking Pipe Big Ben Caribic 018 TwoTone Red

Reviews
DrGM 28-12-2019 09:39

vielen Dank für die schnelle Lieferung, die schöne Pfeife und
die nützlichen Geschenke!

Smoking Pipe Big Ben Super Grain 601

Reviews
Jan v. 27-12-2019 16:54

een mooie maar ozo heerlijk rokende pijp die heerlijk in de mond hangt kortom te laat besteld had hem veel eerder moeten bestellen

Smoking Pipe Big Ben Nautic 204

Reviews
filippo m. 13-12-2019 09:51

seri, professionali, affidabili.

Smoking Pipe Big Ben Woody Wood 542

Reviews
Roger D. 12-12-2019 21:58

The pipe is smaller than I imagined but it is comfortable in the mouth. I am taking my time in breaking it in, First impressions are that it is smooth and should offer years of satisfaction. Time will tell.
Ask me again in 3 months time when hopefully it will have become a firm friend,
I like the patterns of the bowl and I'm sure in time it will be a choice short smoke.

Smoking Pipe Big Ben Derby 406

Reviews
Bruno B. 20-11-2019 14:53

Very beautiful little pipe, with some gifts included! Thank you so much!

Smoking Pipe Big Ben Barbados Nature 648

Reviews
Jan W. 16-11-2019 12:19

Nice perky little pipe!

Smoking Pipe Big Ben Bora Black Polish 577

Reviews
Marcel v. 10-11-2019 13:27

Top! Snelle levering!

Smoking Pipe Big Ben Gazelle 800 nat.

Reviews
Martin G. 06-10-2019 15:12

Ik ben zeer tevreden met deze bijzonder mooie pijp. Ideaal lichtgewicht model om gemakkelijk in de mond te houden. Ruime kop voor baaitabakken, ben hem volgens de klassieke methode in aan het roken ofschoon dit niet noodzakelijk is. Ideale vorm, gewicht en aparte kleuren.

Smoking Pipe Big Ben Woody Wood 108

Reviews
Jan v. 01-10-2019 10:56

een mooie pijp die heerlijk tussen je tanden past. een type pijp die het bijna heel mijn pijp collectie omvat (27 pijpen)

Smoking Pipe Big Ben Cambridge 110

Reviews
Jan v. 27-09-2019 18:35

een mooie heerlijk rokende aan de liphangende mixture pijp

smoking pipe Big Ben Blackline Black 542

Reviews
Jan W. 14-09-2019 16:09

A very nice little pipe. Nice design and perfect finish. Very comfortable in the hand and in the mouth.

Smoking Pipe Big Ben Barbados Black Matte 651

Reviews
Jan v. 14-09-2019 14:50

Een hele mooie (al is dit persoonlijk) pijp voor de wat grovere tabak.
Big Ben is mijn merk van tabakspijp

Smoking Pipe Big Ben Redstone 117

Reviews
STEFANO V. 07-09-2019 14:38

EXCELLENT WELL-BALANCED PRODUCT.

Smoking Pipe Big Ben Silver Shadow Limited Edition 491 Maxi Tan

Reviews
Jan v. 01-09-2019 10:11

een mooie maar ook een zeer lekkere rokende pijp die heerlijk tussen de tanden hangt.

Sold Smoking Pipe Big Ben Musk 219

Reviews
Dirk K. 26-08-2019 10:52

super fijne pijp, perfecte afhandeling en verzending

Smoking Pipe Big Ben Bora Midnight 577

Reviews
Michel 22-08-2019 10:21

Foto's is iets overbelicht zodat de pijp in het echt nog mooier is ! Gelijk mat zwart, ligt goed in de hand, niet te groot en heerlijk om te roken ! Ik heb zelf extra's mee gekregen om de pijp schoon te maken, bedankt Haddock ! Ik kom nog zeker terug naar je webwinkel !

Smoking Pipe Big Ben Westminster 327

Reviews
Jan v. 20-08-2019 13:29

een heerlijke pijp om de wat grove tabak zoals gesneden flake te roken een pijp die ook mooi oogt( het oog wil ook wel eens wat

Smoking Pipe Big Ben Jade 302

Reviews
R v. 16-08-2019 15:33

Precies wat ik dacht, een hele mooie pijp en ook nog een leuk presentje er bij.
Snelle levering erg bedankt daarvoor.

Smoking Pipe Big Ben Swing 212

R van der Helm

Reviews
Jan v. 16-08-2019 14:51

een heerlijke pijp om grof gesneden pijptabak te roken

Smoking Pipe Big Ben Tiffany Green

Reviews
Bram R. 13-08-2019 16:32

Goede service, veel pijpen alleen soms nog pijpen online staan die er niet meer zijn. Jammer dat je er maar 1 inkoopt

Smoking Pipe Big Ben Gallery 508

Reviews
C.G. 03-08-2019 11:09

Als ervaren pijproker blijf ik toch altijd terugkomen op Big Ben pijpen. Het is nog even profiteren zo lang ze nog op voorraad zijn. Zeer jammer dat deze fabrikant stopt met zijn eigen productie.

Pijp Big Ben Jade 108

Reviews
Jan v. 01-08-2019 19:46

kortom een heerlijke pijp die niet alleen mooi en makkelijk is je kan hem eens even wegzetten zonder asbak nodig te hebben maar hangt ook heerlijk in je mond zeer geschikt voor de mixture tabak die ik rook

Smoking Pipe Big Ben Standing Metallic Green 691

Reviews
Jan v. 10-07-2019 12:33

een niet alleen een mooie pijp (het oog wil ook wat) maar ook een heerlijk in de hand liggende en tussen de tanden hangende pijp die ook geschikt is om een echte mixture tabak mee te roken helaas kan ik op internet geen 2e meer vinden zou graag een 2e willen

Smoking Pipe Big Ben Tiffany Brown

Reviews
J.H. v. 06-07-2019 13:46

Dit is een prachtige klassieke pijp die voortreffelijk rookt.
Ik heb meerdere Big Ben pijpen en ben daar altijd heel tevreden over.
Deze is een bekroning op mijn collectie.

Smoking Pipe Big Ben Maestro Rhodesian Smooth

Reviews
Chris K. 11-06-2019 22:05

Excellent international shipping to the US!

Smoking Pipe Big Ben Bora Black Matte 577

Reviews
Ralph O. 10-06-2019 19:09

The pipe has a beautiful shape and is beautifully drawn.
It is a little light. The stam had a small problem, I didn't expect something like this at BigBen. An insert in the stam did not match the bore. But we could restore the passage with a small drill.
The charm of the pipe convinced us, it smokes very nicely, a perfect pipe for the lady.

Smoking pipe Big Ben Mirage 140

Reviews
BPRC magazijn t. 04-06-2019 14:16

Leuke pijp !

Smoking Pipe Big Ben Bora Red Matte 572

Reviews
R. H. 15-05-2019 22:40

Prima pijp. Hij is iets korter en heeft dus ook een iets kleinere kop dan gemiddeld. Maar hij rookt goed.

Smoking Pipe Big Ben Christopher Brown 033

Reviews
Walter M. 05-05-2019 19:47

Great pipe ,as usual Big Ben high quality . Haddocks service and delivery is tops ! Let me know if you get Big Ben buckingham in .

Smoking Pipe Big Ben Victory 012

Reviews
Heinz P. 05-05-2019 14:44

Een handig lichtpijpje voor onderweg. Wat mettertijd een mooie patina zal krijgen.

Smoking Pipe Big Ben Phantom Pure 420

Reviews
Hans C. 23-04-2019 17:08

Ligt stevig in de hand

Smoking Pipe Big Ben Giant XL tan 436

Reviews
Jaap B. 30-03-2019 10:48

Ik heb nog maar 1 keer de pijp gerookt en dat was prettig maar er kan geen filter in en hoe de steel is te reinigen is mij niet duidelijk.

Smoking Pipe Big Ben Lectura tan 499

Reviews
Igor V. P. 29-03-2019 13:21

Bedankt

Smoking Pipe Big Ben Tiffany Orange

Reviews
Jerry 23-03-2019 22:26

Mooie pijp. Na inroken de perfecte rook ervaring. Ook voor de beginner perfect om ervaring op te doen

Smoking Pipe Big Ben Maestro Billiard Bent Sand

Reviews
Egbert V. 09-03-2019 09:15

Mooie pijp, ben fan van Big Ben, snelle levering.

Smoking Pipe Big Ben Phantom Black Matte 420

Reviews
J.A v. 04-03-2019 18:05

De kleur van de pijp verschilt helaas nogal van de werkelijke kleur. Op de afbeelding is de kleur wit/grijs, terwijl de werkelijke kleur veel blauwer is.

Smoking Pipe Big Ben Fantasia Matte 205

Reviews
Gerard K. 09-02-2019 09:50

Een hele fijne pijp die Big Ben Experiment Red. Ik koop al jaren mijn pijpen bij Paul van Haddocks, ik ben daar ook heel tevreden over! En dat mag ook gezegd worden.

Smoking Pipe Big Ben Experiment Red

Reviews
Rudy C. 02-02-2019 15:33

Heb 1 Chacom pijp en 3 Big Ben pijpen in gebruik.Deze Castle geeft na 12 rookbeurten nog altijd een prikkelende rook (storende smaak).De andere hadden dat niet.De Chacom heeft de beste smaak.

Smoking Pipe Big Ben Castle 542

Reviews
dirk c. 28-01-2019 08:25

Mooi afgewerkte pijp. Ligt goed in de hand en is niet te zwaar.

Smoking Pipe Big Ben Oxford 542

Reviews
G.J. K. 26-01-2019 14:46

Mooie pijp maar ik mag er pas op 16 -02-2019 uit roken. Het is nl een cadeau voor mijn 70e verjaardag. Snelle levering, ruime keus. U heeft er een nieuwe klant bij.

Smoking Pipe Big Ben Caribic 542 TwoTone Red

Reviews
Wouter v. 20-01-2019 07:04

Wat een geweldig assortiment, deze pijp is er één geweldig rookt.
Al een poosje bezig met een nieuwe pijp, eindelijk bij jullie gevonden

Smoking Pipe Big Ben Fantasia Polish 541

Reviews
Joshua C. 11-01-2019 15:18

First time purchasing from Haddocks, it will not be my last. Paul is a genuine guy and his service and responses to any queries was prompt. He stocks many pipes that I cannot seem to find here in the UK and since making buying and receiving goods so easy and efficient, I already have my eye on other items!

Smoking Pipe Big Ben Nautic 543

Reviews
Ralf S. 10-01-2019 01:20

In my eyes a excellent pipe. I love shape and size. Pipe has a very good quality. Service from Haddocks was perfect.

Smoking Pipe Big Ben Vintage Nature 503

Reviews
Patrick B. 04-01-2019 12:39

5 sterren!! Zeer snelle levering en prachtig kwalitatief product, een aanrader

Smoking Pipe Big Ben Starterset Light Brown Classic Bent

Reviews
Willeon S. 31-12-2018 14:56

Ik ben nog niet zo’n ervaren pijproker maar na tien dagen heb ik een aardige indruk van deze pijp. Het is precies wat ik wilde: de pijp ziet er goed uit, is niet te groot, niet te klein, ligt lekker in de hand en tussen de tanden. Verder rookt hij heerlijk. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze aanschaf. De perfecte service van Haddock’s pipeshop (snel en met enkele extra’s) maakt het feest compleet. Een echte aanrader!

Smoking Pipe Big Ben Phantom Tan 420

Reviews
Rudy C. 26-12-2018 09:19

Best een goede pijp maar stel mij de vraag na hoeveel keer een pijpje gerookt te hebben ik de filter moet vervangen.

Smoking Pipe Big Ben Bora Midnight 572

Reviews
Gerard .. 17-11-2018 18:01

Heel mooi uitgevoerde pijp. Nog mooier dan mijn vorige groene. Die was effen en de Jade heeft gewoon een nog mooiere uitstraling door de mooi uitgevoerde kop. Verder de Big Ben kwaliteit en service van Haddock. Altijd iets extra's!

Smoking Pipe Big Ben Jade 402

Reviews
Arno v. 17-11-2018 17:25

Zeer goede pijp voor een aantrekkelijke prijs. Nu pas 2x gerookt en dat ging prima. Kan nog niet beoordelen hoe het er over langere termijn voorstaat maar eedere big ben pijpen die ik heb doen het nog prima.

Smoking Pipe Big Ben Royal Nat. 402

Reviews
Jim M. 08-11-2018 13:18

Wonderfull smoking pipe, great quality and a very beautiful finish.

Reviews
Walt 30-10-2018 01:06

Excellent pipe , Big Ben is a high quality pipe. I’m very happy . Haddocks is an excellent international supplier !

Pipe Big Ben Buckingham Midnight 819

Reviews
Walter M. 26-10-2018 20:13

Excellent , love this shape and size. Big Ben is a high, high quality pipe that’s never disappointed me . Haddocks has been a great international source and supper .

Pipe Big Ben Buckingham Midnight 400

Reviews
philip c. 26-10-2018 08:29

good pipe and good service. would order from haddocks again.

Pipe Big Ben Barbados Woody Wood 646

Reviews
Jürgen T. 29-09-2018 18:55

Mooie, gezellige pijp, iets grotere kop dan mijn vorige maar dat is prima, smaakt al goed na een paar dagen

Reviews
Jonathan D. 15-09-2018 12:48

A perfect pipe! You really get value for money, super quality!

Reviews
AMEN C. 05-09-2018 12:32

That's what I want too, great!

Reviews
J.J.C. S. 03-09-2018 09:38

Een pijp die goed is afgewerkt en heerlijk in de hand ligt

Reviews
Arnoud F. 27-08-2018 18:49

Ideale pijp als je kiest om langer en intenser te genieten van je rookervaring.

Reviews
Marc C. 22-08-2018 09:23

Just superb with its glossy white bowl and its deep sea blue stem.

Reviews
AMEN C. 20-08-2018 17:15

Great pipe, my favourite

Reviews
Marc C. 13-07-2018 17:54

This pipe is just beautiful wirh its black bowl and white stem. I like it and your service was perfect. Thanks a lot tot ziens

Reviews
Steven H. 10-07-2018 01:10

Fraaie pijp en werd snel geleverd met extra aansteker, pijpenragers en filters. Het is mijn eerste briar pijp en rookt een stuk fijner dan mijn corn cob. Er is echter wel een kleine cosmetische imperfectie in het hout bij het mondstuk maar dat is in deze prijsklasse wel acceptabel lijkt me.

Reviews
Segey S. 04-07-2018 14:29

The pipe is just cute, the delivery speed is surprisingly fast and placing the pack of pipe cleaners and the tamper in the package as a gift is very nice of you!

Reviews
C.A.L. B. 20-06-2018 21:25

Leuk setje. Heb hem voor mijn vrouw gekocht. Rookt makkelijk en ziet er netjes uit. Zeker een aanrader voor een beginner.

Reviews
Konstantinos V. 26-05-2018 17:47

A nice lightweight pipe for on the go. Excellent briar and very good workmanship and styling. Just got it, so cannot comment on smoking atributes. For all else 5 stars

Reviews
weerch56ugl 17-05-2018 13:11

Schöne Tabakpfeife, schöne Venen, raucht lecker!

Reviews
jos s. 16-05-2018 17:00

Mijn oude big ben pijp was 35 jaar oud en heb deze regelmatig gerookt. bij de verhuizing kwam ik hem tegen en weer eens een pijpje gerookt. dit beviel maar ik was echt aan een nieuwe pijp toe.
Ik kwam haddocks pipe shop tegen en besloot daar een nieuwe pijp aan te schaffen. Zij hebben een zeer groot assortiment en een grote keuze. Van beginners pijpen tot de duurdere pijpen. Ik kocht een big ben oxford en zoals op hun site stond werd hij de andere dag keurig bezorgd. Een fraaie pijp waar ik veel plezier aan zal beleven. Ik had nog een vraagje over de pijp omdat hij weliswaar was ingerookt maar het kool laagje was gering. Ik werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en kreeg het advies de pijp toch in te roken om hem maximaal rook klaar te maken.
Ik wil in het najaar nog een pijp aanschaffen en het is zeker dat ik mijn volgende pijp bij haddocks pijpshop zal
Kortom groot assortiment en keuze, Goede service en bij vragen vriendelijke en vakkundig antwoord.
Voor mij is haddocks pipeshop voor iedereen die een goede pijp wil aanschaffen een aanrader.
.

Reviews
Peter V. 15-05-2018 16:11

hele mooie pijp om mee te beginnen, alle spullen(excl.tabak) inbegrepen om te beginnen aan een nieuw rook avontuur

Reviews
Herman S. 06-05-2018 08:45

Mooie pijp: nervatuur, vorm en kleur
Ligt natuurlijk en confotabel in de hand

Reviews
xhtc 03-05-2018 11:03

Weer bedankt voor de goede afhandeling en bedankt voor het extraatje. Weet niet of ik dit adres kan beantwoorden, maar het is een zeer leuke pijp.(Apart maar wel lekker, ben haar aan het inroken). Moet even wennen hoe ze in de hand ligt. Helaas (gelukkig dus) gaan zeker deze pijpen lang mee, dus duurt het weer even voor ik wat bestel. Ben bij, dat er een Haddock Pipeshop is!

Reviews
Gerard .. 02-05-2018 11:22

Mooi vormgegeven pijp, kop niet te groot of te klein. Prima voor een mixture tabak. Door het vierkante roer wel even wennen hoe die in de hand ligt.

Reviews
J.A. v. 26-03-2018 19:12

very good, convenient pipe.

Reviews
E.J. v. 23-03-2018 16:42

ligt lekker in de hand en rookt heerlijk

Reviews
lennard g. 19-03-2018 15:19

Prachtig vormgegeven pijp. zeer tervreden met de levering, was volledig en snel!

Reviews
Berry B. 16-03-2018 19:59

Nice pipe, good feel and finnish

Reviews
Christoph S. 27-02-2018 19:03

For under 60,00 € this pipe is an excellent buy. Form and finish is Big Ben Standard. I can really recommend this pipe.

Reviews
Lien V. 25-02-2018 11:16

Prima bedrijf. na betaling gelijk verzonden.

Reviews
Dirk K. 06-02-2018 15:57

fijne pijp

Reviews
Bernard P. 03-02-2018 11:54

Très bon produit agréable à fumer
Bel emballage
J'aurai souhaite plus de filtres
Cordialement

Reviews
Tjerry B. 02-02-2018 19:05

Fijne pijp

Reviews
willem s. 18-01-2018 09:38

prima starter, maar ook voor reeds ervaren pijprokers dit is reeds mijn tweede set

Reviews
Daniël E. 18-01-2018 07:46

Zeer nette pijp en super service!

Reviews
Jeroen v. 16-01-2018 19:18

Very good and easy smoking pipe , quickly delivered with lots of presents from Haddocks .

Satisfaction !

Reviews
Roger D. 10-12-2017 09:06

When I ordered this pipe I was unaware that it was a starter kit. Having smoked a pipe for 50+ years I am reasonably competent. That aside the pipe came very well presented in a smart tin with some pipe cleaners and filters as well as a pipe tool. The service from Haddocks was, as always, exemplary. I am breaking the pipe in gently as I expect it to be a friend for many more years to come. It is, for me, the perfect size and weight. Overall I am delighted.

Reviews
Joseph M. 02-12-2017 21:34

Wonderful pipe and great company to deal with....thank you!

Reviews
M.F. B. 02-12-2017 18:48

Hele fijne pijp, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Nederlands fabrikaat, dus prima!
Review bij Pijp Lane Crown Achievement, deze werd ook gemaakt door de firma Gubbels.

Reviews
Antoine B. 28-11-2017 00:36

Beautiful pipe, fast shipping, some extra stuffs in the parcel
Very great seller

Reviews
Frits v. 15-11-2017 10:04

Voor wie geldt "het oog wil ook wat" is dit
een goede keus; het is zonder meer een mooie pijp. Hij ligt goed in de hand en rookt vooralsnog prima. Ik stook er een vrij droge tabak in en dat gaat goed samen ( rookt vrij koel ).

Commentaar Haddocks: Deze beoordeling is gegeven voor Pijp Big Ben Mavyn Blue Matte, helaas niet meer leverbaar, maar het geeft natuurlijk wel aan welke kwaliteit BigBen levert.

Reviews
Ien GM V. 14-11-2017 17:32

Hij is mooi maar een stuk kleiner dan ik dacht. Ik moet hem nog uitproberen.

Reviews
Benny M. 14-11-2017 10:15

Heel mooie, prachtig afgewerkte pijp met een heel laag gewicht.

Reviews
Ben B. 09-11-2017 04:33

Love the shape and size. Fit and finish could be a bit better but is acceptable at this price point. Great little pipe.

Reviews
Benny M. 01-11-2017 13:44

Mooi hout. Bijna recht rookkanaal (makkelijk voor pijpragers). Rookt heerlijk !!!

Opmerking Haddocks:
De review is gegeven voor Pijp Big Ben Caledonia 140
Dit geeft natuurlijk deels een idee van de kwaliteit van de fabrikant weer.

Reviews
Paul 16-10-2017 14:03

Perfect!

4.85 stars based on 114 reviews